چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 197341
    تاریخ انتشار: 24/شهريور/1399 - 10:22
    فعال اصلاح‌طلب:

    نباید اشتباهات سال ۸۴ را تکرار کنیم

    یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب مدعی شد که مطالبی را درباره فعالیت های انتخاباتی اسحاق جهانگیری و محمدرضا عارف برای انتخابات ریاست جمهوری شنیده است.

     نباید اشتباهات سال ۸۴ را تکرار کنیم

    عزت الله تقواییان در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه دو رویکرد در جریان اصلاحات نسبت به انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد، اظهار کرد: یک رویکرد معتقد است باید به هر قیمتی در انتخابات شرکت کرد اما رویکرد دیگر معتقد است اگر گزینه برای معرفی به مردم نداشته باشیم، نباید در انتخابات نامزد داشته باشیم. در انتخابات ۹۸ رویکرد دوم دست بالا را داشت و اکنون هم همین رویکرد در جریان اصلاحات دست بالا را دارد. 

    وی ادامه داد: در سال ۹۸ شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان همه فعالیت های خود را برای انتخابات مجلس انجام داد و در تهران و استان ها برنامه های مختلفی را به اجرا درآورد اما در پایان چون نامزد کافی نداشت، از ارائه لیست خودداری کرد. الان هم اکثر اصلاح طلبان معتقدند باید بر اساس خواست و نظر مردم حرکت کرد و در واقع  تفاوتی در رویکرد اصلاح طلبان نسبت به سال۹۸ ایجاد نشده است. معیار ما نظر مردم است و ما نمی‌خواهیم سرمایه خود یعنی عقبه رای خود را بسوزانیم.

    این فعال سیاسی با اشاره به نظرخواهی از اصلاح طلبان برای تهیه مانیفست، تصریح کرد: قرار شد براساس نظر صاحب نظران، احزاب و شخصیت های سیاسی اصلاح طلب و براساس مانیفست که تهیه می شود، ساختار جدیدی ایجاد کنیم زیرا دیگر شورای عالی سیاستگذاری وجود ندارد. در این ساختار باید احزاب نقش پررنگ تری داشته باشند. در حال حاضر سی حزب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در حال جمع بندی نظرات هستند.

    دبیرکل مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی با بیان این ادعا که شنیده ام عارف و جهانگیری فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کرده اند، گفت: با این حال اقدامات آنها فردی و بدون هماهنگی و برنامه ریزی تشکیلاتی است زیرا هنوز درباره انتخابات۱۴۰۰ هیچ صحبتی در جریان اصلاحات آغاز نشده است. چند حزب هم دنبال معرفی گزینه های دیگری هستند که من این روند را به نفع اصلاحات نمی دانم زیرا معتقدم اول باید مانیفست تهیه کرده و براساس آن سراغ مصادیق برویم در غیر این صورت مثل سال۸۴ که تعدد کاندیدا داشتیم، شکست می خوریم. در آن انتخابات ما اشتباه کردیم و نباید آن اشتباه را مجدد تکرار کنیم.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما