جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 428681
    تاریخ انتشار: 17/تير/1405 - 14:03

    واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

    سخنگوی وزارت امور خارجه چین پس از تجاوز جدید آمریکا به خاک ایران و پاسخ متقابل تهران به واشنگتن، تاکید کرد که تشدید دوباره درگیری‌ها در خاورمیانه به نفع هیچ طرفی نیست.

    واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    مائو نینگ در نشست امروز(چهارشنبه) دستگاه دیپلماسی چین گفت: پکن از نزدیک تحولات اخیر خاورمیانه را دنبال می‌کند.

    وی با بیان اینکه تشدید دوباره خصومت‌ها به نفع هیچ‌ یک از طرف‌ها نیست، افزود: استفاده از ابزارهای نظامی نمی‌تواند اختلافات اساسی را حل کند.

    سخنگوی وزارت امور خارجه چین در ادامه اظهارتش تاکید کرد که پکن از تهران و واشنگتن می‌خواهد که تفاهم‌نامه‌ای را که قبلا امضا کرده‌اند، اجرا کنند و اختلافات از مسیر گفت‌وگو و مذاکره حل و از توسل به زور خودداری کنند.

    روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح چهارشنبه در اطلاعیه‌ای آورده است: به دنبال حماسه سازی ملت بزرگ ایران در تشییع دشمن شکن و پرشکوه بی سابقه یگانه دوران و قائد شهید امت اسلام، رژیم متجاوز آمریکا که روز به روز ابعاد شکستش بیشتر آشکار می شود و بازتاب جهانی خیزش عظیم و میلیونی ملت سرافراز عراق در بدرقه تاریخ ساز رهبر مجاهد شهید را شکست بزرگتری برای خود میداند، بار دیگر عادت پیمان شکنی خود را تکرار کرد و وحشت‌زده برای تحت شعاع قرار دادن این رویداد تاریخی، ارتش کودک کش و تروریست آمریکا در ساعات اولیه بامداد امروز با تهاجم هوایی به تعدادی از پایگاه‌های ساحلی و ایستگاه‌های غیر نظامی در سواحل استان هرمزگان و ماهشهر به طور آشکار آتش بس را نقض کرد و تفاهم اسلام آباد را زیر پا گذاشت.

    در پاسخ اولیه به این تجاوز نیروهای دریایی و هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی عملیات مشترک موشکی و پهپادی، ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا در بندر سلمان، منطقه پنجم دریایی بحرین و پایگاه هوایی علی السالم کویت را در هم کوبیدند و یک پهپاد MQ9 دشمن که قصد دخالت در عملیات را داشت، سرنگون کردند.

    همچنین، پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز چهارشنبه (۱۷ تیرماه) اعلام کرد: به دنبال تهاجم خصمانه دشمن آمریکایی به مناطق نظامی و غیر نظامی در جنوب کشور و نقض مفاد ۱۴ بندی تفاهمنامه، پهپادهای هجومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از بامداد امروز، مراکز تجمع نیروهای متخاصم آمریکا در«پایگاه شیخ عیسی» مستقر دربحرین را، مورد حمله قرار دادند.

    این اطلاعیه کرد: عواقب نقض و شکستن آشکار و مکرر آتش بس با آمریکای جنایتکار است و تمام پایگاه‍های آمریکا در منطقه هدف مشروع پهپادهای ارتش خواهند بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما