چهارشنبه 22 مهر 1405 - Wed 14 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 196927
    تاریخ انتشار: 20/شهريور/1399 - 14:00

    رواج آرایشگاه‌های زیر زمینی در پایتخت

    انتشار فیلم‌هایی مبنی بر فعالیت آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های مختلط در فضای مجازی باعث شده تا خانواده‌ها نگران فرزندان خود شوند.

    رواج آرایشگاه‌های زیر زمینی در پایتخت

    متأسفانه امروزه برخی از اقدامات و هنجارهای غلط غربی با ورود به جامعه و فرهنگ ایرانی باعث شده تا از فرهنگ ایرانی و اسلامی فاصله بگیریم و جای فرهنگ اصیل‌مان را فرهنگ غربی و غرب زدگی بگیرد.

    یکی از این فرهنگ‌های غلط و نامربوط با فرهنگ جامعه ایرانی، پدید آمدن آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های مختلط زیر زمینی است که در این اماکن هم آقایان و هم بانوان برای انجام کارهایشان حضور پیدا می‌کنند و به انجام کارهای نامتعارف آن هم در وضعیت بسیار نابهنجار و اسف بار اقدام می‌کنند.

    متأسفانه به تازگی در فضای مجازی فیلم‌های کوتاهی از فعالیت آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی مختلط زنانه و مردانه منتشر شده که در آن زنان و مردان در حال انجام اقداماتی خلاف شئونات ایرانی و اسلامی هستند و بانوان بدون رعایت حجاب حداقلی خود در حال انجام فعالیت‌های خارج از عرف هستند.

    اینکه این قبیل مراکز و اماکن بدون مجوز در حال فعالیت هستند، بر همگان روشن است و قطعا نهادهای نظارتی نیز از این موضوع آگاه هستند، اما اینکه چرا تا به حال اقدامی برای شناسایی این گونه اماکن صورت نگرفته و برخوردی آن طور که باید و شاید با متولیان برپا کننده آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی مختلط انجام نشده است، جای تعجب دارد؛ لذا باید مسئولان امر در این رابطه با حساسیت هر چه بیشتر به موضوع ورود کنند و افرادی که امنیت فرهنگی کشور را به خطر می‌اندازند، شناسایی و دستگیر کنند. قطعا در این زمینه نهادهایی برای رسیدگی به این موضوع مسئول هستند که تاکنون هیچ واکنشی نسبت به فعالیت آرایشگاه‌های زیرزمینی و باشگاه‌های مختلط ورزشی از خود نشان نداده‌اند و گردانندگان این اماکن را به حال خود رها کردند.

    ظاهرا برخورد با آرایشگاه‌های مختلط کار چندان آسانی هم نخواهد بود، یکی از مشکلات بزرگ در مورد نظارت بر فعالیت آرایشگاه‌های زیرزمینی این است که بسیاری از متصدیان این واحدها، مجوز و پروانه فعالیت ندارند و به صورت زیرزمینی و بدون اخذ پروانه فعالیت می‌کنند.

    قطعا با رواج یافتن فعالیت نامتعارف اماکن مختلط، این موضوع می‌تواند به زنگ خطری برای جامعه تبدیل شود، چرا که با توجه به فرهنگ حاکم بر کشور ما، فعالیت این گونه آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی به عفت بانوان ما لطمه وارد خواهد کرد و با ورود دختران و پسران جوان به آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی مختلط مشخص نیست که چه عاقبتی در انتظارشان خواهد بود.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما