جمعه 28 شهريور 1404 - Fri 19 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 195408
    تاریخ انتشار: 08/شهريور/1399 - 12:59

    نقشه اتحادیه اروپا برای تحریم ترکیه

    مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حمایت از یونان، از تحریم ترکیه در صورت عدم حصول توافق بر سر مناقشات دریای مدیترانه شرقی خبر داد.

    نقشه اتحادیه اروپا برای تحریم ترکیه

    به گزارش یورونیوز، جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، هشدار داد که در صورت عدم پیشرفت در گفتگوها بر سر بحران شرق مدیترانه، تحریم در انتظار آنکارا خواهد بود.

    بورل در پایان نشست وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در برلین، گفت: در صورتی که گفتگوها از جانب ترکیه خوب پیش نرود؛ فهرستی از اقدامات محدود کننده جدید برای بحث و بررسی در اجلاس روز ۲۴ سپتامبر (۳ مهر) سران اتحادیه اروپا تهیه خواهد شد.

    وی در این باره افزود: ما فهرستی از شخصیت‌ها تهیه کرده‌ایم و در حال حاضر به برخی املاک، دارایی‌ها و کشتی‌های ترکیه دسترسی داریم.

    این تهدید اما بلافاصله با واکنش آنکارا مواجه شد. به گفته «حامی آکسوی» سخنگوی وزارت خارجه ترکیه، توسل اتحادیه اروپا به تهدید برای اعمال تحریم و مجازات کمکی به حل مشکل نکرده و برعکس کشورش را در راهی که برگزیده مصمم‌تر خواهد کرد.

    در هفته گذشته، تنش‌ها میان آنکارا- آتن بر سر منابع انرژی در بخش‌هایی از شرق مدیترانه، با مانورهای دریایی تدارک دیده شده از سوی دو طرف مناقشه، تشدید شد. از یک سو ناوچه‌های ترکیه -که برای پشتیبانی از کشتی‌های اکتشافی و عملیات حفاری در شرق مدیترانه حضور دارند- با یک ناو آمریکایی تمرین دریایی برگزار کردند و از سوی دیگر، این محل به مکانی برای قدرت‌نمایی مشترک یگان‌های دریایی یونان، قبرس، فرانسه و ایتالیا تبدیل شده است.

    نقش ترکیه در بحران لیبی و هم چنین حفاری‌های گازی و نفتی در دریای مدیترانه که از سوی بروکسل غیرمجاز تلقی می‌شود؛ پیش‌تر نیز واکنش‌های تهدیدآمیز اتحادیه اروپا را برانگیخته بود. وزرای خارجه اتحادیه اروپا در نشست یک ماه پیش خود در بروکسل نیز به ترکیه هشدار داده و گفته بودند اگر به رفتارهایش ادامه دهد با تحریم‌های شدید اقتصادی مجازات خواهد شد.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما