سه شنبه 06 مرداد 1405 - Tue 28 Jul 2026
  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • ترامپ خطاب به نتانیاهو دست‌ِ پُر بیا!

  • افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

  • تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد/ تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است

  • ۵ نشانه سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید

  • چالش تغییر قیمت بنزین برای بازار خودرو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 19272
    تاریخ انتشار: 27/دي/1394 - 10:07
    پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی

    شروع به کار ادارات با دو ساعت تأخیر در روز سه‌شنبه

    معاون پایش و نظارت اداره محیط زیست استان تهران اظهار کرد: ساعت کار ادارات دولتی و بخش خصوصی به غیر از بانک‌ها، مراکز درمانی و نیروی انتظامی و نظامی در روز سه‌شنبه با دو ساعت تاخیر آغاز می‌شود.

    شروع به کار ادارات با دو ساعت تأخیر در روز سه‌شنبه

     محمد رستگاری با اشاره به اینکه با توجه به اطلاعات دریافتی از سازمان هواشناسی و اطلاعیه این سازمان، کمیته مواقع اضطرار کاهش آلودگی هوا صبح امروز با حضور معاون عمرانی استاندار و همه اعضا تشکیل جلسه داد، گفت: تصمیماتی در این جلسه اخذ شد.
     
    وی اظهار کرد: برای روزهای دوشنبه و سه شنبه تعطیلی مدارس ابتدایی، پیش دبستانی، مهدهای کودک آموزش و پرورش و بهزیستی برای مناطق 22 گانه تهران و ناحیه یک و 2 و منطقه کهریزک شهر ری تصویب شد.
     
    معاون پایش و نظارت اداره محیط زیست استان تهران اظهار کرد: ساعت کار ادارات دولتی و بخش خصوصی به غیر از بانک‌ها، مراکز درمانی و نیروی انتظامی و نظامی در روز سه‌شنبه با دو ساعت تاخیر آغاز می‌شود.
     
    رستگاری افزود: اجرای طرح زوج و فرد برای روز دوشنبه در مناطق 22 گانه تهران اجرا می‌شود. همچنین عدم فروش طرح ترافیک تا پایان روز سه‌شنبه، محدودیت تردد کامیون‌ها از ساعت 12 شب تا 6 صبح از امشب تا پایان سه‌شنبه مصوب شده است.
     
    وی افزود: عدم برگزاری هر نوع مسابقات ورزشی در فضای باز در روز دوشنبه و سه‌شنبه، ممنوعیت فعالیت معادن شن و ماسه، کارخانجات آسفالت و کارگاه‌های عمرانی تا پایان روز سه‌شنبه، تشدید برخورد با خودروها و موتورسیکلت‌های دودزا به ویژه در مبادی ورودی شهر تا پایان روز سه‌شنبه و استقرار اورژانس در میادین اصلی از دیگر مصوبه‌های کمیته مواقع اضطرار کاهش آلودگی هوا بوده است.

    منبع : مشرق

    نظرات بینندگان
    نظرات شما