سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 191737
    تاریخ انتشار: 07/مرداد/1399 - 10:00

    اولویت نیروی دریایی ارتش از زبان فرمانده نداجا

    فرمانده نیروی دریایی ارتش از مرکز آموزش های تخصصی دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا بازدید کرد.

    اولویت نیروی دریایی ارتش از زبان فرمانده نداجا

    به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز در بازدید از مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم (ع) نداجا در رشت بااشاره به اهمیت ویژه به مراکز آموزشی، اظهار کرد: مهمترین رکن در این مرکز، آموزش است و تربیت و آموزش چه از نظر کیفی و کمی برای نیروی دریایی راهبردی ارتش حائز اهمیت است.

    فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به سیاست های کلی این نیرو در راستای افزایش توان رزمی توسط آموزش های نوین، گفت: در این زمینه با هدفگذاری کوتاه مدت و میان مدت گام‌های مؤثری برای اعتلای آموزش به دانش پژوهان در کلیه مجموعه های آموزشی و پژوهشی برداشته‌ایم.

    دریادار خانزادی با تأکید بر اهمیت به روز رسانی امکانات مراکز آموزشی و مهارتی این نیرو با تغییرات تکنولوژی روز دنیا، گفت: مهیا کردن تجهیزات بروز  برای مجموعه‌های آموزشی در اولویت و ضرورت دارد.

    وی با اشاره به اینکه امکانات خوبی از نظر فضای آموزشی و فیزیکی در این مجموعه  وجود دارد، گفت: با حضور فرماندهان و اساتید توانمند در تمام حوزه‌های علمی، نظامی و آموزشی، این مرکز ظرفیت بالایی برای ایفا و گسترش آموزش‌های دریایی در کشور را دارد.

    بر اساس این گزارش، دیدار با تعدادی از خانواده های دارای بیمار صعب العلاج  و بازدید از پروژههای در حال ساخت اعم از  مهمانسرا، مدرسه شهدای نیروی دریایی،  پارک هفتم آذر شهرک سازمانی و پروژه ساخت 96 واحدی مسکونی در مرکز فرماندهی آموزش‌تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا  از دیگر برنامه های دریادار خانزادی در رشت است.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما