شنبه 31 مرداد 1405 - Sat 22 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 190797
تاریخ انتشار: 30/تير/1399 - 14:19

قتل 2 فرزند خانواده در خوزستان توسط پدر

سرپرست فرمانداری شادگان خوزستان گفت:پدری در یکی از روستاهای این شهرستان ‌۲ فرزند پسر خود را با اسلحه شکاری به قتل رساند.

قتل 2 فرزند خانواده در خوزستان توسط پدر

امید صبری پور یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: این جنایت در روستای مصیر شادگان رخ داد و در پی آن ماموران انتظامی به محل اعزام شدند.
وی افزود: ۲ فرزند پسر این خانواده که ۱۷ و ۱۹ ساله می باشند بر اثر شدت جراحت وارده ناشی از اصابت گلوله اسلحه شکاری در دم جان باختند.
صبری پور گفت:ماموران نیروی انتظامی که برای بررسی این موضوع به روستای مصیر اعزام شده بودند با اجساد ۲ پسر جوان مواجه شدند که توسط پدرشان با اسلحه شکاری کشته شده بودند.
وی تصریح کرد:پدر قاتل پس از ارتکاب جنایت از محله حادثه فرار کرده است و تحت تعقیب ماموران نیروی انتظامی است.
سرپرست فرمانداری شادگان افزود: موضوع قتل این ۲ پسر جوان توسط ماموران پلیس آگاهی شادگان در حال بررسی است.
 

منبع : ایرنا

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما