جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 189210
    تاریخ انتشار: 18/تير/1399 - 13:11

    افزایش ۵۰ درصدی مبتلایان به کرونا در کالیفرنیا

    فرماندار کالیفرنیا از افزایش ۵۰ درصدی مبتلایان به ویروس کرونا در این ایالت خبر داد.

    افزایش ۵۰ درصدی مبتلایان به کرونا در کالیفرنیا

    به نقل از پایگاه اینترنتی هیل، گاوین نیوزوم، فرماندار کالیفرنیا در یک کنفرانس خبری اعلام کرد طی دو هفته گذشته شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این ایالت تا ۵۰ درصد افزایش داشته است.

    به گفته این مقام، شمار مبتلایان از ۳ هزار و ۸۶۸ تن در ۲۲ ژوئن به ۵ هزار و ۷۹۰ تن در روز ۶ ژوئیه رسیده است. بیست و پنج درصد مبتلایان ۱۸ تا ۴۰ سال هستند و نزدیک به ۱۴۰۰ زندانی در زندان ایالتی سن کوئنتین به این بیماری مبتلا شده اند.

    نیوزوم همچنین از اعمال فاصله گذاری اجتماعی، تدابیر بهداشتی در اماکن عمومی و تشدید بازرسی‌ها خبر داد.

    در همین حال، شهر لس آنجلس در کالیفرنیا بالاترین شمار مبتلایان به کرونا را به خود اختصاص داده است. مقامات بهداشتی محلی لس‌آنجلس با نگرانی از امکان تشدید بحران ابتلا به کرونا، تدابیری همچون ممنوعیت نامحدود سرو غذا در داخل رستوران‌ها، بستن موقت سواحل، تعطیلی موزه‌ها و دستورالعمل جدید برای ماسک زدن در باشگاه‌های ورزشی این ایالت را اتخاذ کرده اند. ساکنان لس‌آنجلس ماه مه برای شرکت در اعتراضات گسترده علیه پلیس به خیابان‌ها ریختند و با بازگشایی مشاغل و بحث هالیوود برای نحوه از سرگیری فعالیت، اقتصاد منطقه به کندی شروع به رونق گرفتن کرد. اما افزایش شمار مبتلایان و تلفات موجب نگرانی درباره تغییر این روند شده است.

    در همین حال، آتم بورک، عضو مجمع نمایندگان ایالتی کالیفرنیا، روز دوشنبه در توئیتی اعلام کرد تست کرونایش مثبت بوده است. در همین راستا، ساختمان مجمع نمایندگان کالیفرنیا برای ضدعفونی شدن بسته شد.

    تاکنون ۲۷۷ هزار و ۸۰۰ مورد ابتلا به کرونا در این ایالت ثبت شده است که از این تعداد ۶ هزار و ۴۵۲ مورد جان باخته اند.

    منبع : باشگاه خبرنگاران

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما