چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • ستون پایداری و اقتدار ملی در اندیشه امام خامنه‌ای

  • سیدمجید بنی فاطمه/آقای ما

  • عملیات ویژه ضد راداری سپاه که موجب تسلیم آمریکا در مذاکرات شد +عکس

  • اسرائیلی شدن گروهک‌های ضدانقلاب+ سند

  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۴ خرداد

  • مترو تهران به بیمارستان‌های پایتخت متصل می‌شود

  • شنیده شدن صدای انفجار در تبریز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 186362
    تاریخ انتشار: 27/خرداد/1399 - 20:40

    جزئیات معطلی مسافران پرواز ۲۱۷

    در پی معطلی حدود نیم ساعته مسافران پرواز ۲۱۷ بیرجند - تهران در فرودگاه مهرآباد که نتوانستند کابین را ترک کنند، مدیر روابط عمومی این شرکت هواپیمایی اعلام کرد: برخی مسائل مطرح شده از جمله خرابی اتوبوس و ... به عنوان دلیل بروز این مشکل صحت ندارد، اما از مردم به این دلیل عذرخواهی می‌کنیم.

    جزئیات معطلی مسافران پرواز ۲۱۷

    پرواز ظهر امروز بیرجند - تهران با شماره ۲۱۷ با مشکلاتی مواجه شد و مسافران با وجود نشستن هواپیما در فرودگاه مهرآباد راس ساعت ۱۱:۴۵ دقیقه نتوانستند پیاده شوند و در کابین هواپیما حدود نیم ساعت معطل مانده بودند.
    برخی رسانه‌ها از نبود اتوبوس در فرودگاه مهرآباد و خراب شدن آن به نقل از کادر پرواز و یکی از مسافران آن به عنوان علت بروز این مشکل خبر داده بودند. اما مهدی جهانی - مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) - در این باره به ایسنا گفت: به هیچ وجه خرابی اتوبوس و نبود آن به دلیل نداشتن قرارداد عامل بروز این مشکل نبوده است، چراکه همه تجیهیزات ما در فرودگاه مهرآباد از جمله اتوبوس‌ها متعلق به هماست.
    وی افزود: براساس اصول ایمنی، این هواپیما برای پارک در محل اصلی و پیاده کردن مسافران، با موتورهای خاموش و به وسیله ماشین کشنده به محل پارک منتقل می‌شود که به علت اشکال به وجود آمده در ماشین کشنده امکان انتقال هواپیما به محل اصلی پارک میسر نشد.
    مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) ادامه داد: با توجه به مشکل به وجود آمده، بلافاصله مجوز لازم برای روشن شدن موتورهای هواپیما و حرکت به محل پارک جدید صادر شد و در این بین خروج هواپیما یکی از شرکت‌های هواپیمایی از پارکینگ، ۱۲ دقیقه به طول انجامید که نهایتا با احتساب تاخیر قبلی، مسافران این پرواز در مجموع ۲۵ دقیقه معطل می‌شوند.
    جهانی تاکید کرد: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) وظیفه خود می‌داند به دلیل مشکلات به وجود آمده از مسافران این پرواز عذرخواهی کند.

     

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما