یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • سه شنبه شهر تهران تعطیل است یا استان تهران؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 184004
    تاریخ انتشار: 12/خرداد/1399 - 14:49

    میوه‌های زمستانی در فصل گرما اوج گرفتند

    در گذشته با تغییر فصل و کاهش تقاضا، قیمت برخی از جمله میوه‌های زمستانی کاهش می‌یافت، اما در سال‌های اخیر این روند تغییر کرده به‌طوری که محصولات زمستانی در فصل بهار و حتی تابستان همچنان با قیمت‌های بالا به فروش می‌رسند.

    میوه‌های زمستانی در فصل گرما اوج گرفتند

    با گذشت بیش از دو ماه از سال ۹۹ قیمت انواع مرکبات، کیوی و سیب درختی همچنان با نرخ های بالای ۱۰ هزار تومان عرضه می شود که به لحاظ قیمتی تفاوت چندانی با قیمت میوه های تابستانی ندارد.
    علاوه بر اینکه بخش عمده این محصولات سردخانه ای وارد بازار می شود که از لحاظ کیفی، متناسب با قیمت های عرضه شده نیست.
    «اسدالله کارگر» رییس اتحادیه مرکزی میوه و تره بار تهران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اعلام جزییات قیمت انواع میوه و صیفی‌جات درجه یک تا درجه سه در هفته جاری افزود: بر اساس نرخنامه عمده فروشی محصولات کشاورزی در میدان میوه و تره بار تهران در دوره زمانی ۱۱ تا ۱۸ خردادماه جاری قیمت هر کیلوگرم پرتقال تامسون شمال بین ۶ هزار تا ۱۰ هزار تومان، پرتقال توسرخ بین ۶ هزار تا ۱۰ هزار تومان، پرتقال رسمی جنوب بین پنج هزار تا هشت هزار تومان، پرتقال رسمی شمال بین پنج هزار تا هشت هزار تومان، لیموترش سنگی بین ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار تومان، لیموشیرین بین ۹ تا ۱۵ هزار تومان، گریپ فروت توسرخ و سفید بین سه هزار و ۵۰۰ تا پنج هزار و ۵۰۰ تومان، کیوی بین هشت هزار تا ۱۲ هزارو ۵۰۰ تومان، سیب درختی لبنانی زرد بین ۹ هزار تا ۱۵ هزار تومان، سیب درختی لبنانی قرمز بین ۹ هزار تا ۱۲ هزار تومان به فروش می رسد.
    وی اظهار داشت: قیمت هر کیلوگرم زردآلو شیراز بین ۲۰ هزار تا ۳۳ هزارتومان، زردآلو کاشان بین ۱۰ هزار تا ۱۸ هزارتومان، توت سفید بین ۶ هزار تا ۱۰ هزارتومان، گوجه سبز برقان بین هفت هزار تا ۱۷ هزار تومان، گوجه سبز شمال بین چهار هزار تا ۱۰ هزار تومان، توت فرنگی سنندج بین هشت تا ۱۷ هزار تومان، توت فرنگی کرج بین ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار تومان، خربزه بین سه هزار و ۵۰۰ تا هفت هزار تومان، دستنبو بین دو هزار و ۵۰۰ تا پنج هزار تومان و هندوانه بین یک هزار تا دو هزار و ۲۰۰ تومان است.
    به گفته وی، نرخ هر کارتن آناناس بین ۲۵۰ هزار تا ۳۲۰ هزارتومان و هر کیلوگرم موز بین ۱۳ هزار تا ۱۸ هزار تومان به فروش می رسد.
    رییس اتحادیه مرکزی میوه و تره بار تهران تصریح کرد: همچنین نرخ هر کیلوگرم خیار رویال بین یک هزارو ۵۰۰ تا سه هزارو ۵۰۰ تومان، خیار رسمی بین دو هزار و ۵۰۰ تا پنج هزار تومان، خیار گلخانه ای بین سه هزار تا پنچ هزار تومان، گوجه فرنگی بوته‌رس بین یک هزارو ۵۰۰ تا سه هزار و ۵۰۰ تومان، سیب زمینی دو هزار تا چهار هزار تومان، پیاز شیری بین یک هزار و ۵۰۰ تا سه هزار و ۵۰۰ تومان، پیاز زرد بین یک هزار و ۵۰۰ تا سه هزار تومان، هندوانه بین یک هزار و ۲۰۰ تا دو هزار و ۵۰۰ تومان و ملون بین سه هزار تا پنج هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد.
    کارگر گفت: قیمت هر کیلوگرم سیرخشک بین ۱۵ هزار تا ۲۵ هزارتومان، بادمجان قلمی یک هزار و ۵۰۰ تا دو هزار و ۵۰۰ تومان، بادمجان گلخانه‌ای سه هزار تا ۶ هزار تومان، باقالی بین ۱۸ هزار تا ۲۸ هزارتومان، برگ مو بین ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار تومان، لوبیا سبز بین پنج هزار تا هشت هزار تومان، تره فرنگی بین چهار هزار تا ۶ هزار تومان، سبزی جور بین دو هزار تا سه هزار و ۵۰۰ تومان، سبزی خوردن بین سه هزار تا چهار هزار و ۵۰۰ تومان، فلفل دلمه‌ای بین پنج هزار تا ۱۰ هزار تومان، کلم بروکلی بین پنج هزار تا ۱۲ هزار تومان، کاهو پیچ و رسمی بین یک هزار و ۵۰۰ تا سه هزار و ۵۰۰ تومان، کدو مسمایی سه هزار تا پنج هزار تومان و هویج بین یک هزار و ۵۰۰ تا سه هزار و ۲۰۰ تومان عرضه می شود.

     اکنون قیمت هر کیلوگرم گیلاس تکدانه درجه یک و آلبالو نوبرانه در بازار با قیمت های بالای ۱۰۰ هزارتومان به فروش می رسد.
    طبق برآوردهای معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در سال ۹۸ نزدیک ۲۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات باغبانی در کشور تولید شد که بر اساس سیاست های وزارت جهاد کشاورزی واردات انواع میوه به جز موز، آناناس، نارگیل و انبه همچنان ممنوع است.

     

     

    منبع : ایرنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما