جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 176542
    تاریخ انتشار: 10/فروردين/1399 - 19:47

    تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بازار مسکن

    معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در اسفندماه با شیوع ویروس کرونا و کاهش معاملات شاهد ثبات قیمتی در بازار مسکن بودیم و بازار پایداری داشتیم.

    تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بازار مسکن

    محمود محمودزاده در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت بازار مسکن در اسفندماه سال گذشته اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا بر همه بازارها و اقتصاد جهانی اثرگذار بوده است و معاملات مسکن در اسفند ماه سال گذشته به دلیل رعایت اصول بهداشتی ناشی از مهار ویروس کرونا کاهش قابل توجهی در سطح کشور داشته البته اعداد و ارقامی از سوی برخی از فعالان این بازار اعلام شده اما اعلام میزان دقیق‌تر نیاز به بررسی اطلاعات سامانه املاک دارد.

    وی درباره اثرگذاری کاهش معاملات بر قیمت‌ها در بازار مسکن گفت: با ‌این کاهش میزان معاملات شاهد تفاوت جدی در قیمت‌ها نبودیم چراکه بازار در این شرایط تحرک ویژه‌ای نداشته است.

    معاون مسکن و امور ساختمان با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا نه باعث مثبت شدن و نه منفی شدن فضای بازار مسکن شد، گفت: در اسفندماه با شیوع ویروس کرونا و کاهش معاملات شاهد ثبات قیمتی در بازار مسکن بودیم و بازار پایداری داشتیم.

    محمودزاده با اشاره به عوامل اثرگذار در بازار مسکن ادامه داد: بازار مسکن متاثر از اقتصاد کلان و بازار موازی از جمله ارز، طلا و ... است و اگر آرامش در فضای اقتصادی کشور حاکم باشد، بازار مسکن هم دچار نوسان نخواهد شد.

    معاون وزیر راه‌ و شهرسازی همچنین درباره تاثیر اجرای پروژه مسکن ملی در بازار مسکن گفت: در ابتدای این طرح ساخت 400 هزار واحد مسکونی در سطح کشور پیش بینی شد که با پیشرفت این طرح و ایده با برخی از دستگاه‌ها برای ساخت مسکن وارد مذاکره شدیم و قراردادهایی منعقد شد.

    وی با بیان اینکه به طور قطع ساخت و عرضه این واحدها به ساماندهی بازار مسکن و ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا بسیار کمک خواهد کرد، گفت: در کنار این پروژه اتمام و تکمیل مسکن مهر را هم دنبال می‌کنیم و در نیمه اول سال جاری 70 هزار واحد مسکن مهر را به بهه برداری می‌رسانیم.

    منبع : ایلنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما