دوشنبه 25 خرداد 1405 - Mon 15 Jun 2026
  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۴ خرداد

  • مترو تهران به بیمارستان‌های پایتخت متصل می‌شود

  • شنیده شدن صدای انفجار در تبریز

  • جزئیات جریمه مخدوشی پلاک در پایتخت

  • تگرگ آنکارا را سفیدپوش کرد / فیلم

  • شهادت مرزبان رشید هنگ مرزی چالدران در درگیری با گروهک پ.ک.ک+ عکس

  • جدول گروه A و B و C و D پس از پایان هفته اول

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175235
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1398 - 16:31

    عباسی: اولویت مجلس حل مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا باشد

    منتخب مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی یازدهم گفت: در مجلس یازدهم باید اتاق فکرهایی برای حل مشکل معیشت و اشتغال خانواده‌ها تشکیل داد.

     عباسی: اولویت مجلس حل مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا باشد

     فریدون عباسی دوانی منتخب مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی یازدهم با اشاره به اولویت‌های مجلس آتی، گفت: نمایندگان طبق قانون اساسی دو وظیفه قانون‌گذاری و نظارت بر آن را دارند، البته یکی از وظایف وکلای ملت نیز تعیین وزرای مناسب برای دولت و کشور است.

     وی با تأکید بر اینکه قوای سه‌گانه باید به‌درستی به وظایف خود عمل کنند و در وظایف ذاتی یکدیگر دخالتی نداشته باشند، اظهار داشت: به‌طور نمونه مجلس نباید در امور اجرائیات دخالت کند و دولت هم نباید به‌جای پارلمان قانون وضع کند اگر هر دستگاهی به وظایف ذاتی خود عمل کند قطعاً مشکلات کشور مرتفع خواهد شد.

    منتخب مردم کازرون در مجلس با یادآوری اینکه در شرایط فعلی یکی از مشکلات کشور مقابله با کرونا است، ادامه داد: البته پیش از این موضوع معیشت مردم مطرح بوده است و مجلس آینده باید در این موضوع به‌جد ورود کند.

    عباسی با بیان اینکه مردم از مجلس یازدهم چیزی را می‌خواهند که پیش از آن انجام نشده است، اضافه کرد: امروز مردم مشکل معیشت و اشتغال دارند و باید برای رفع این مشکلات کار کارشناسی شود و کمک‌های فکری از جامعه گرفته شود.

    منتخب مردم کازرون در مجلس تصریح کرد: برای رفع مشکلات باید در مجلس یازدهم اتاق‌های فکری تشکیل شود و هر نماینده‌ای برای خود کانون‌هایی داشته باشد تا افکار در آن کانون‌ها مطرح و در اتاق فکرها پخته‌تر و اجرایی شود.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما