چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) به کشورهای منطقه / فیلم

  • آشیانه پهپادها به آتش کشیده شد

  • ٨ میلیون دلار برای صفر بازی

  • قتل آتشین مرد عاشق‌پیشه به خاطر زن شوهردار

  • سپاه: در قصاص جنایت آمریکا در حمله به یک عروسی، آشیانه‌های پهپادهای آر کیو ۴ و ام کیو ۹ در در اردن را مورد حمله قرار دادیم؛ تعدادی از خلبانان و خدمه پرواز به هلاکت رسیدند

  • حمله به تیتین؛ شاهکار سپاه در عمق مواضع آمریکا

  • حمله آمریکا به یک عروسی در سیریک / فیلم لگویی

  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 173279
    تاریخ انتشار: 14/اسفند/1398 - 10:30
    نماینده مجلس:

    اعلام ابتلای مسئولان به کرونا نفعی برای مردم ندارد

    یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با طرح این پرسش که اعلام مثبت شدن تست کرونا برای مسئولان چه نفعی برای مردم دارد؟ گفت: مسئولان دقت کنند که به کرونا مبتلا نشوند در صورت ابتلا هم لزومی برای اعلام آن وجود ندارد.

     اعلام ابتلای مسئولان به کرونا نفعی برای مردم ندارد

    حیدرعلی عابدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اعلام مثبت شدن تست کرونای تعدادی از مسئولان آن هم توسط خودشان، اظهار کرد: این‌که برخی از مسئولان اعلام می‌کنند تست کرونایشان مثبت شده است چه نفعی برای مردم دارد؟. این در جامعه اثر خوبی به دنبال نخواهد داشت حتی ممکن است این سوال را به وجود آورد که آنها مسائل بهداشتی را رعایت نکرده و به کرونا مبتلا شدند. مثل این‌که بگوییم مسواک نزدیم و دندان درد گرفتیم. خب این برای مردم چه نفع و حسنی دارد.

    این عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد: امیدوارم مسئولان دقت کنند تا به کرونا مبتلا نشوند اگر هم دچار این بیماری شدند اعلام نکنند حتی اگر هدف‌شان آن است که به مردم بگویند از کرونا نترسند و چیز مهمی نیست.

    نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در عین حال اظهار کرد: البته درباره‌ دکتر حریرچی موضوع فرق دارد او فرمانده قرارگاه ستاد مبارزه با کرونا بود که اگر ابتلایش را اعلام نمی‌کرد شائبه به وجود می‌آمد که چرا او در جلسات شرکت نمی‌کند. دکتر حریرچی مجبور به اعلام شد که در نهایت هم اثر خوبی نداشت لذا توصیه‌ام به همه مسئولان آن است که در صورت ابتلا اعلام نکنند.

    بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور تعدادی از مسئولان به آن مبتلا شده‌اند برخی از آنها با انتشار ویدئوهایی اعلام کردند که تست کرونای‌شان مثبت بوده است این نوع اعلام ابتلا عمدتا واکنش‌های منفی را به دنبال داشت.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما