دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 171758
    تاریخ انتشار: 03/اسفند/1398 - 10:39
    سعیدی:

    به قایقرانی برای خرید تجهیزات کمک کرده ایم

    دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: ما به فدراسیون قایقرانی برای خرید تجهیزات استاندارد کمک کرده ایم و باز هم مبلغی را کمک خواهیم کرد.

    به قایقرانی برای خرید تجهیزات کمک کرده ایم

    کیکاوس سعیدی درباره ی گلایه ملی پوش قایقرانی کانونسبت به تجهیزات قدیمی این رشته، بیان کرد: کمیته ملی المپیک در راستای حمایت ویژه از فدراسیون های المپیکی ۲۵ هزار دلار از طریق ذخیره ارزی خود درکمیته بین المللی المپیک برای خرید تجهیزات روز و استاندارد به این فدراسیون کمک شد. مبلغی هم در هیات اجرایی تصویب کردیم که به این فدراسیون کمک کنیم و پس از دریافت بودجه از خزانه داری کل کشور به این فدراسیون کمکی می شود.
    او در پاسخ به این پرسش که میزان این کمک مالی چقدر است، گفت: ما ۵۰ میلیون قبلا کمک کرده ایم و ۵۰ میلیون دیگر هم کمک خواهیم کرد که علاوه بر بودجه این فدراسیون است.
    سعیدی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه کمیته ملی المپیک چه مقدار از بودجه خود را هنوز از دولت نگرفته است، تصریح کرد: حدود ۱۰-۱۲ میلیارد است و آقای صالحی امیری در حال پیگیری است تا آن را دریافت کند. مصوب کردیم زمانی که بودجه خود را گرفتیم یک میلیارد آن را بین پنج فدراسیون تقسیم کنیم . این پنج فدراسیون کوهنوردی، تیرو کمان، دوومیدانی، شنا و تنیس روی میز هستند.
    دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد اینکه IOC پاسخی به نامه ارسالی ایران برای اعتراض به لغو مسابقات انتخابی المپیک واترپلو داده است یا خیر، گفت: مکاتبه تازه صورت گرفته و منتظر پاسخ هستیم. خوشبین هستیم و امیدوارم شرایط فراهم شود. فدراسیون تمام تلاش خود را کرده و کمیته ملی المپیک هم حمایت کرده است.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما