جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 164750
    تاریخ انتشار: 26/آذر/1398 - 15:22
    فتح الله زاده

    واکنش فتح الله زاده به بازگشت استراماچونی به استقلال

    فتح الله زاده گفت: ظاهرا مسئولان فعلی باشگاه 4 بسته را به استراماچونی پیشنهاد داده‌اند و قرار است این مربی تا ساعت 5 بعد از ظهر به مسئولان استقلال خبر دهد.

    واکنش فتح الله زاده به بازگشت استراماچونی به استقلال

    علی فتح‌الله‌زاده در خصوص حضورش مقابل وزارت ورزش در جمع هواداران تیم فوتبال استقلال اظهار داشت: من رفته بودم که با هواداران صحبت کنم و آنها را دعوت به آرامش کنم. وقتی آنجا بودم به من پیغام دادند به داخل وزارتخانه بروم تا با برخی از معاونین وزیر صحبت کنم.

    اخبار ورزشی- وی در پاسخ به این سؤال که آیا مدیرعامل استقلال می‌شود یا خیر،‌گفت: من هیچ حرفی نمی‌توانم بزنم. متاسفانه یک عده بی‌اخلاق هستند و هر چه می‌گویم برداشت خودشان را می‌کنند. در این شرایط سکوت می‌کنم تا همه چیز حالت عادی و طبیعی داشته باشد.

    گزینه مدیریت در استقلال در پاسخ به این سؤال که دیدگاهش پیامون اتفاقات رخ داده برای پرداخت طلب استراماچونی چیست، گفت: چند دقیقه پیش با آقای خلیل‌زاده صحبت کردم و حرف‌هایی که می‌زنم به نقل از ایشان است. دوستان بعدا دوباره نگویند فتح‌الله‌زاده این صحبت‌ها را کرده است. ظاهرا مسئولان فعلی باشگاه 4 بسته را به استراماچونی پیشنهاد داده‌اند و قرار است این مربی تا ساعت 5 بعد از ظهر به مسئولان استقلال خبر دهد.

    وی تصریح کرد: قرار شده استراماچونی با وکلایش صحبت و مشورت کند و در نهایت اگر به جمع‌بندی رسید برود و چک نهایی‌اش را بگیرد. اگر این اتفاق نیفتد کار واقعا سخت می‌شود چون من خودم حس می‌کنم نباید هوادار را بازی داد و باید با آنها روراست بود.

    فتح‌الله‌زاده خاطر نشان کرد: شرایط واریز پول بسیار سخت است و او هم باید تا حدودی با شرایط ما کنار بیاید. تصور من این است که می‌شود 10 هزار دلار، 10 هزار دلار به این مربی پول داد تا با خود به کشورش ببرد. مسئولان باشگاه هم به او گفته‌اند ما می‌توانیم در ترکیه یا دبی برایش حساب باز کنیم و همه این پیشنهادات صورت گرفته است.دیگر خودش باید این درخواست‌ها را بپذیرد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما