چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • چرا رسانه‌های فارسی‌زبان معاند ناامیدی می‌فروشند؟

  • خشم کاربران از حضور آزادانه نتانیاهو در خاک آمریکا

  • ریزش حامیان و سقوط اعتبار رضا پهلوی + فیلم

  • سفارت آمریکا در عراق هشدار امنیتی صادر کرد

  • درآمدهای افسانه‌ای نفت ایران؛ نیم قرن پیش + عکس

  • ۴ بازیکن ستاره دیگر راهی پرسپولیس شدن +عکس

  • قیمت لحظه ای دلار امروز چهارشنبه ۷ مرداد

  • پایان سناریوی «ناامیدسازی» مربی‌ هتاک+ فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه7مرداد

  • تورم تیرماه به ۶۶ درصد رسید

  • پرستوی واحد ۸۲۰۰، مسوول مغزشویی کودکان آمریکایی/ نفوذ در نظام آموزشی آمریکا توسط یک جاسوس اسرائیلی+ عکس

  • احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش

  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 162652
    تاریخ انتشار: 11/آذر/1398 - 15:47
    سود سهام عدالت

    آخرین‌ خبرها از واریز سود سهام عدالت

    شنیده‌ها حاکی از آن است که سود سهام عدالت امسال به صورت یکجا به حساب همه مشمولان واریز خواهد شد و احتمالا موعد این واریز، دی ماه است.

    آخرین‌ خبرها از واریز سود سهام عدالت

    اقساط طرح سهام عدالت (از محل سود سهام تخصیص یافته به مشمولان) که از سال ۸۵ در حال اجراست بعد از ۱۰ سال در سال ۹۵ به پایان رسید و از سال ۹۶، سود این سهام به صورت نقدی به حساب مشمولان واریز شد.

     

    طی دو سال ۹۶ و ۹۷ و مطابق با سیاست سازمان خصوصی سازی، واریز سود سهام عدالت پس از جمع آوری از شرکت‌های سرمایه پذیر، به صورت مرحله به مرحله از آذر ماه آغاز و معمولا تا خرداد ماه سال بعد ادامه پیدا می‌کرد.

    طبق شنیده ها، سود سهام عدالت سال مالی ۹۷ خلاف دو سال قبل، به صورت یک جا واریز خواهد شد و به‌صورت واریز مرحله‌ای نخواهد بود.

    در این راستا، یک مقام مطلع اظهارکرد: در دوره‌های قبلی سود سهام عدالت به صورت گروه گروه واریز می‌شد. به این معنا که ابتدا از اقشار ضعیف شروع می‌شد و در ادامه به‌تدریج برای همه مشمولان واریز می‌شد.

    وی افزود: مقرر شده امسال سود سهام عدالت برای همه مشمولان به‌صورت یکجا واریز شود.

    وی در پاسخ به این سوال که آیا سود سهام عدالت دی ماه واریز خواهد شد، ادامه داد: احتمال واریز سود سهام عدالت در دی ماه وجود دارد اما باز هم زمان دقیق واریز مشخص نیست. سازمان خصوصی‌سازی نمی‌خواهد خود را درگیر واریز مرحله به مرحله کند اما از سویی دیگر دلیلی ندارد که پول هم در حساب دولت بماند.

    گفتنی است؛ سهام عدالت که به معنای واگذاری بلاعوض سهام شرکت‌های دولتی به مردم و افراد کم توان جامعه و شریک شدن آنها در درآمدهای دولت است، ۴۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۱۹۳ ایرانی را در بر می‌گیرد که البته از این تعداد بیش از ۲ میلیون نفر فوت شده‌اند اما با توجه به اینکه افراد فوت شده نیز کماکان سهامدار سهام عدالت هستند و ورثه آنها حق استفاده از سهام عدالت متوفیان را دارند، فهرست مشمولان سهام عدالت همان عدد ۴۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۱۹۳ نفر است.

    طی ۱۲ سال گذشته مشمولان سهام عدالت صرفاً ثبت نام شده سهام عدالت هستند و سازمان خصوصی‌سازی به صورت مجازی، سود را از ۴۹ شرکت سرمایه پذیر دریافت و به صورت علی السویه (به صورت مساوی) میان سهام داران تقسیم می‌کند.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما