جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 154165
    تاریخ انتشار: 07/مهر/1398 - 10:23
    جنجال در راه آهن سوئد

    اخراج اعضای متقلب حزب منحله دمکرات کردستان از سوئد و دیپورت به ایران

    چند عضو اخراجی گروهک تروریستی حزب دمکرات کردستان ایران که دولت سوئد را فریب داده بودند، برای فرار از دست پلیس، اقدام به بستن راه آهن شهر لوند مالمو کرده و تهدید به خودکشی کردند.

    اخراج اعضای متقلب حزب منحله دمکرات کردستان از سوئد و دیپورت به ایران

    اعضای حزب منحله دمکرات کردستان ایران پس از سالها پیشمرگی به قصد پناهندگی راهی کشورهای اروپایی می شوند و به دلیل آنکه هیچکدام در داخل کشور پرونده سیاسی ندارند، درخواست پناهندگی سیاسی آنها از سوی اداره مهاجرت، رد می شود.

     

    اخراج اعضای متقلب حزب منحله دمکرات کردستان از سوئد و دیپورت به ایران /جنجال در راه آهن سوئد

     با توجه به اینکه در طول یک سال گذشته، دهها پیشمرگ گروهک تروریستی و تجزیه طلب حزب دمکرات کردستان ایران به دروغ مدعی شده بودند، در صورت بازگشت به کشور اعدام خواهند شد و کذب بودن ادعای آنها روشن شده است، اداره مهاجرت، تصمیم به اخراج دهها عضو حزب منحله دمکرات کردستان ایران و دیپورت به ایران گرفته است.

     

    در همین ارتباط، در تاریخ 24/09/2019 میلادی، ساعت 14:00 رضا ناصری و چند نفر دیگر که از 4 سال قبل تا کنون دولت سوئد را فریب داده بودند و مدعی شده بودند در صورت بازگشت به کشور اعدام خواهند شد، از سوی اداره پناهندگی حکم اخراج آنها صادر شد که با مقاومت اعضای حزب منحله دمکرات کردستان ایران، پلیس ناچار شد رضا ناصری و چند تن دیگر را از خانه محل سکونت خود، به زور بیرون کند  و به آنها اولتیماتوم داد ظرف یک هفته باید خاک سوئد را ترک کنند.

     

    با اطلاع حزب منحله دمکرات کردستان از موضوع، به سفارش سرکرده دمکرات این افراد برای جلوگیری از اقدام قانونی دولت سوئد، عازم راه آهن شهر لوند مالمو می شوند و در مقابل ریل تهدید به خودکشی می کنند که با مداخله پلیس، ناچار به ترک محل می شوند.

     

    متاسفانه اعضای گروهک های تروریست کردی برای دریافت پناهندگی به هر حیله ای متوسل می شوند و بدون توجه به عاقبت این دروغ ها، ادعاهای دروغی مطرح می کنند، این در حالی است که این افراد برای بازگشت به کشور هیچ مشکلی ندارند و دهها عضو گروهکهای کردی در کشور حضور دارند که تسلیم نهادهای امنیتی شده اند و حتی یک روز هم بازداشت نمی شوند.

     

     

    منبع : بولتن نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما