پنجشنبه 04 تير 1405 - Thu 25 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 152725
    تاریخ انتشار: 30/شهريور/1398 - 09:01
    طهماسیان

    تاثیر بی خوابی در عملکرد مغز

    طهماسیان گفت: بی خوابی تأثیر زیادی روی ساختار و عملکرد مغز دارد و محرومیت از خواب، عملکرد بخش‌هایی از مغز را تغییر می‌دهد

    تاثیر بی خوابی در عملکرد مغز

    مسعود طهماسیان، دبیر علمی ششمین همایش نقشه برداری مغز اظهار کرد: این همایش ۱۷ تا ۱۹ مهر در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود و میهمانانی از امریکا، دانمارک، آلمان، انگلیس و سوئیس در آن شرکت دارند همچنین در حاشیه این همایش چندین کارگاه تخصصی و سمپوزیوم نقش زنان در علوم اعصاب با همکاری صاحب‌نظران و اساتید برجسته در این حوزه از خارج و داخل کشور برگزار می‌شود.
     او افزود: با وجود فعالیت برجسته زنان در حوزه علوم اعصاب، این افراد کمتر در پست‌های کلیدی همچون سردبیری مجلات علمی معتبر و مدیران مراکز علمی نقش داشته‌اند.
     
    معاون پژوهشی پژوهشکده فناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: شناخت مکانیسم بیماری‌های روانپزشکی و نورولوژی با استفاده از نقشه برداری مغز بهتر انجام می‌گیرد چرا که بیماری‌هایی همچون افسردگی، اضطراب، اسکیزوفرنی و اوتیسم سیستم‌های مختلف عملکردی مغز را درگیر می‌کند و می‌توان با استفاده از نقشه برداری مغز این تغییرات را رصد و بررسی کنیم.
    تشخیص بهتر مکانیسم بیماری‌های مغز و اعصاب با نقشه برداری مغز
    او تصریح کرد: امید است با استفاده از نقشه برداری مغز، در آینده به شناخت بهتر بیماری‌ها و در نتیجه درمان موثرتری دست یافت. تا کنون در کشور به پیشرفت‌های زیادی درتحقیقات نقشه برداری مغز دست یافته ایم.
     
    طهماسیان، به موضوع بی خوابی و محرومیت از خواب اشاره کرد و گفت: پژوهشکده علوم و فناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با استفاده از همکاری برخی از کشور‌ها همچون هلند، انگلیس و آلمان موفق شده که به نتایج مهمی در زمینه نقشه برداری مغز در حوزه اختلالات خواب ورود یابد؛ برای مثال مشخص شده که بی خوابی تأثیر زیادی روی ساختار و عملکرد مغز دارد و محرومیت از خواب، عملکرد بخش‌هایی از مغز را تغییر می‌دهد که این نتایج تحقیق در معتبرترین مجلات علمی دنیا به چاپ رسیده است.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما