یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • فرمانده عملیات سپاه ایلام چگونه شهید شد؟+ فیلم

  • وقتی سینما قربانی بیانیه سیاسی می‌شود

  • قیمت نفت امروز شنبه ۳۱ مرداد

  • برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال

  • همچنان درپی نشانی از جگرگوشه‌هایشان!

  • رضا پهلوی در نقش «داعش» برای ایران! / فیلم

  • هوای تهران ناسالم شد

  • جشن بزرگ «بیعت» از امشب در میدان انقلاب

  • اسباب‌بازی عجیب رضا پهلوی در ۸ سالگی + عکس

  • ورود سریال‌های اینستاگرامی به شبکه نمایش خانگی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 150282
    تاریخ انتشار: 13/شهريور/1398 - 11:23
    وام اجاره مسکن

    آخرین خبرها از وام اجاره مسکن

    مدیرعامل بانک مسکن ضمن طبیعی دانستن افزایش اجاره‌بها نسبت به سال گذشته، درباره وام اجاره‌ مسکن توضیحاتی ارائه و اعلام کرد که این طرح به پایان تابستان نمی‌رسد؛ چراکه پس از بررسی بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار نیز باید آن را تصویب کند.

     آخرین خبرها از وام اجاره مسکن

     رحیمی انارکی درخصوص طرح بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات اجاره بهای منازل مسکونی، اظهار کرد: طرح پیشنهادی خود را به بانک مرکزی داده‌ایم، اما برخی ابهامات در جریان اجرای طرح وجود داشت. به ویژه درباره نوع عقدی که برای پرداخت تسهیلات درنظر گرفته بودیم بانک مرکزی ابهاماتی داشت.
    -وی افزود: ما برای این تسهیلات، عقد مرابحه در نظر گرفتیم که بانک مرکزی ملاحظاتی روی آن داشت و آن را به ما برگرداند که بررسی انجام و دفاعیات‌مان را ارائه دهیم.

    مدیرعامل بانک مسکن همچنین درباره جزئیات شرایط پرداخت این تسهیلات نیز، تصریح کرد: درباره مکانیزم پرداخت این تسهیلات نیز باید بررسی انجام دهیم و زمانی که مشخص شد، آن را اعلام می‌کنیم.

    به گفته رحیمی انارکی، در پرداخت این تسهیلات از ابزارهای موجود و مخصوص خود بانک استفاده خواهد شد.

    اما وی توضیح جزئیات این موضوع را به زمان نهایی شدن طرح موکول کرد.

    مدیرعامل بانک مسکن درباره زمان اجرای این طرح نیز، اظهار کرد: در حال حاضر جلساتی را درباره مباحث فقهی با صاحب‌نظران این حوزه برگزار می‌کنیم و زمانی که از نظر فقهی و شرعی هم ابهامات برطرف شد، نقطه نظرات را مجددا به بانک مرکزی اعلام می‌کنیم.

    او تاکید کرد که این طرح به پایان تابستان نمی‌رسد، چراکه پس از بررسی بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار نیز باید آن را تصویب کرده و زمان‌بر خواهد بود.

    رحیمی انارکی در ادامه در خصوص کاهش قیمت خرید و فروش مسکن و افزایش اجاره بها نیز، گفت: مقاطع اجاره بها سالیانه است، در حالی که کاهش قیمت خرید و فروش نسبت به ماه قبل است و اجاره بها چون مقاطع سالانه دارد، طبیعتا به سرعت آثار کاهش قیمت را نمی‌پذیرد.

    وی اضافه کرد: در عین حال افزایش اجاره بها نسبت به سال گذشته نیز طبیعی است.

     

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما