سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 150055
    تاریخ انتشار: 12/شهريور/1398 - 09:47
    فرشاد پیوس:

    فرشاد پیوس: هواداران هم از علیپور دلخور نباشند

    پیوس گفت: هواداران هم از علیپور دلخور نباشند و با تشویق‌های‌شان به او روحیه بدهند تا از بازی آینده برای آقای گلی استارت بزند.

     فرشاد پیوس: هواداران هم از علیپور دلخور نباشند

     فرشاد پیوس در مورد برخی انتقادات از پرسپولیس پس از شکست برابر تراکتور اظهار داشت: وقتی تیمی کادرفنی‌اش را تغییر می‌دهد طبیعی است که زمان نیاز است تا تفکرات جدید در این تیم جا بیفتد آن هم مربی که تا به حال به ایران نیامده بوده و هیچ شناختی از فوتبال و فرهنگ کشورمان نداشت. کارنامه کالدرون نشان می‌دهد که مربی با دانشی است و باید بپذیریم تفکرات جدیدی به پرسپولیس و حتی فوتبال کشورمان آورده است. از این‌رو باید به این مربی آرژانتینی و تیمش زمان داد تا به شرایط ایده‌آل برسند.

    اخبار ورزشی- وی افزود: بازیکنان پرسپولیس 4 سال با تفکرات برانکو کار کرده‌اند و شاید برای‌شان سخت باشد که با سبک دیگری بازی کنند. به همین خاطر به زمان نیاز دارند تا با شرایط جدید آشنا شوند. این شناخت برای کالدرون هم لازم است. او هنوز با سبک بازی تیم‌های ایرانی آشنا نیست و شاید چند هفته دیگر هم فرصت می‌خواهد. در این شرایط نقش هواداران خیلی مهم است. آنها باید صبور باشند و با یکی دو باخت و تساوی اعتراض و انتقاد نکنند. یک تیم در هر سطحی که باشد وقتی با تغییرات تاکتیکی مواجه می‌شود ناخودآگاه دچار افت خواهد شد. پرسپولیس 4 فصل خیلی خوب با برانکو داشت اما باید به کالدرون هم وقت بدهیم تا تیمی بسازد که خودش می‌خواهد.

    پیوس عنوان کرد: از دوستان خودم که همگی به پرسپولیس علاقه خاصی دارند می‌خواهم در شرایط فعلی سعی کنند با مصاحبه‌های‌شان به تیم آرامش بدهند. الان زمان انتقاد کردن نیست. ما هم ایراد‌ها را می‌بینیم اما همان طور که گفتم کالدرون مربی با دانش و با تجربه‌ای است و خودش این ایراد‌ها را برطرف کرده و تیم را به شرایط ایده‌آل خواهد رساند. هر گونه مصاحبه انتقادی می‌تواند برای پرسپولیس حاشیه و تنش ایجاد کند و من از پیشکسوتان می‌خواهم فقط حمایت کنند.

    پیشکسوت فوتبال ایران با اشاره به انتقاداتی که از سوی هواداران پرسپولیس متوجه علی علیپور شده و عنوان می‌شود که او اشباع شده و دیگر علاقه‌ای به بازی در فوتبال ایران ندارد، گفت: علیپور پسر خوب و نجیبی است و در چند فصل اخیر هم از بهترین مهاجمان لیگ بوده است. بعید می‌دانم علیپور با دو فصل آقای گلی اشباع شده باشد. او حداقل باید 5،6 دوره آقای گل و بعد اشباع شود که با این مسئله هم مخالفم. فوتبالیست و مهاجم همیشه باید انگیزه بهتر شدن و گلزنی داشته باشد.

    وی ادامه داد: برای فوتبالیست حرفه‌‌ای بی‌انگیزگی و اشباع شدن  معنایی ندارد. شاید برای علیپور رفتن به فوتبال اروپا هدف است اما هنوز برای او دیر نشده و با سن و سالی که دارد می‌تواند در پایان این فصل بعد از کسب عنوان آقای گلی به خواسته خود برسد. هواداران هم از علیپور دلخور نباشند و با تشویق‌های‌شان به او روحیه بدهند تا از بازی آینده برای آقای گلی استارت بزند.

    پیوس در پایان راجع به حضور همبازی قدیمی‌اش محمد‌حسن انصاری‌فرد در پرسپولیس به عنوان مدیرعامل خاطرنشان کرد: انصاری‌فرد به خانواده پرسپولیس تعلق دارد و سال‌‌های زیادی  در این تیم بوده است. به این خاطر خیلی خوب مشکلات پرسپولیس را درک کرده و قبلا هم که مدیرعامل باشگاه بود بد عمل نکرد. به عنوان یک دوست و همبازی قدیمی به محمدحسن تبریک می‌گویم و هیچ خواسته‌ای جز عملکرد خوب در پرسپولیس از وی ندارم. برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.

     

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما