پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 149158
    تاریخ انتشار: 06/شهريور/1398 - 10:38
    تولید جهانی هواپیما

    سقوط، ترمز تولید جهانی هواپیما را کشید

    تولید جهانی هواپیما تحت‌تاثیر توقف تولید و تحویل هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس در ژوئیه ۲۰۱۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۲۴ درصد کاهش روبه‌رو شده است.

    سقوط، ترمز تولید جهانی هواپیما را کشید

    سال گذشته برای بوئینگ، یکی از بزرگترین و فعال‌ترین غول‌های فناوری در جهان سال بسیار جنجال‌برانگیز و بحران‌آفرینی بود چراکه به فاصله کمتر از شش ماه، دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس تنها دقایقی بعد از آغاز پرواز سقوط کردند که به موجب آن تمامی خدمه پروازی و مسافران آن جان باختند. بعد از حادثه ناگوار سقوط این دو فروند هواپیما تحقیقات بسیاری به منظور یافتن علت حادثه صورت گرفت که به نظر می‌رسد تاکنون موفقیت آمیز نبوده است چراکه هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس هنوز مجوز پرواز را دریافت نکرده و در بالغ بر ۱۰۰ ایرلاین و فرودگاه بین‌المللی زمین‌گیر شده‌اند.



     حالا به تازگی آمار و گزارش‌های منتشر شده در گاردین نشان می‌دهد که تولید جهانی هواپیما تحت‌تاثیر توقف ساخت و تحویل بوئینگ ۷۳۷ در ژوئیه ۲۰۱۹ میلادی ۸۸ فروند گزارش شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد یک کاهش ۲۴ درصدی بوده است.

     بوئینگ بعد از دومین حادثه سقوط هواپیمای ۷۳۷ مکس، علت حادثه را یک نقص نرم‌افزاری اعلام کرد و در تلاش بود تا با ارائه یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری آن را برطرف کند اما نتایج پژوهش‌های متخصصان سازمان هوانوردی فدرال امریکا نشان می‌داد که سیستم اتوماتیکی که در دماغه هواپیما برای جلوگیری بالا رفتن هواپیما بکار رفته، در شرایط به‌خصوصی کنترل هواپیما را از دستان خلبانان خارج کرده و موجب حرکت سریع رو پایین و در نهایت سقوط آن شده است. همین امر موجب شد که بلافاصله تمامی ایرلاین‌هایی که هواپیمای مذکور را در اختیار داشتند، پرواز آن را لغو کرده و اعلام کنند که تا اطلاع ثانوی مجوز پرواز برای این نوع خاص از هواپیما صادر نخواهند کرد.

     نتایج بررسی‌های سازمان هوانوردی فدرال امریکا با همکاری شرکت سازنده این هواپیما یعنی بوئینگ، پیش‌تر نشان می‌داد که سیستم جدیدی که از سنسورهای پیشرفته در نوک دماغه جت به‌کار برده شده، موجب سقوط آن شده است. این بدان معناست که سنسورهای موجود در دماغه هواپیما احتمالاً به دلیل مشکلات نرم‌افزاری اطلاعات نادرستی به سیستم مرکزی هواپیما مخابره کرده و این بدان معناست حتی در زمانی که خلبان کنترل و هدایت هواپیما را بر روی اتو پایلوت (هدایت خودکار و اتوماتیک) می‌گذارد، این سنسورهای موجود در سیستم جدید، سر هواپیما را به سمت پایین می‌کشانند و این امر موجب می‌شود کنترل جت برای خلبان دشوار شود و به سرعت سقوط کند. همین امر موجب شد که اندونزی سفارش این نوع از هواپیما از شرکت بوئینگ را لغو کند و از مسئولان و مدیران آن درخواست بررسی دقیق و تحقیقات ویژه کند تا این غول هواپیماسازی از تکرار چنین حوادث ناگواری جلوگیری به عمل بیاورد.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما