یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 148417
    تاریخ انتشار: 30/مرداد/1398 - 11:50
    فرشاد پیوس

    خط قرمز پرسپولیسی‌ها!

    فرشاد پیوس درباره وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس پیش از آغاز رقابت‌های لیگ برتر, اظهار داشت: به نظر می‌رسد وضعیت تیم خوب است و وجود یک مربی بزرگ مانند کالدرون که در آسیا تجربه کار کردن دارد می‌تواند نوید یک فصل خوب را برای پرسپولیس بدهد.

     خط قرمز پرسپولیسی‌ها!

    فرشاد پیوس درباره وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس پیش از آغاز رقابت‌های لیگ برتر, اظهار داشت: به نظر می‌رسد وضعیت تیم خوب است و وجود یک مربی بزرگ مانند کالدرون که در آسیا تجربه کار کردن دارد می‌تواند نوید یک فصل خوب را برای پرسپولیس بدهد.

     پرسپولیس باید در هفته نخست با پارس جنوبی جم دیدار کند که امیدوارم تیم در این بازی شرایط خوبی داشته باشد.

    وی ادامه داد: تیم دوران بدنسازی را سپری کرده است و فکر می‌کنم بچه‌ها تا الان به 70 درصد آمادگی برای مسابقات رسمی رسیده‌اند. نمی‌توان عملکرد تیم و کالدرون را در بازی نخست پیش‌بینی کرد، اما فکر می‌کنم اگر هواداران از همین ابتدا حمایت کنند, تیم می‌تواند برای قهرمانی تلاش کند.

    پیشکسوت پرسپولیس درباره انتقاداتی که به مدیریت این باشگاه وجود دارد, ابراز داشت: به نظر من مدیر باشگاه پرسپولیس باید یک فرد فوتبالی باشد که در حوزه ورزش تحصیلات نیز داشته باشد تا بتواند به خوبی تیم‌داری آن هم در باشگاهی مثل پرسپولیس را درک کند، اما متأسفانه مدیرانی که به باشگاه پرسپولیس می‌آیند, اطلاعات کافی ندارند و به خوبی بلد نیستند که چطور حواشی تیم را کاهش دهند.

    پیوس ادامه داد: هر مدیری که فوتبالی باشد می‌داند که محمود خوردبین چقدر برای پرسپولیس زحمت کشیده است و می‌داند که باید برای او احترام خاصی قائل باشد. خوردبین هر زمان که به باشگاه می‌رود حتی اگر عرب  جلسه نیز داشته باشد, باید جلسه خود را قطع و به دیدن او برود نه اینکه خوردبین به باشگاه برود و موفق به دیدن عرب نشود. به طور کلی پروین و خوردبین خط قرمز پرسپولیس و پرسپولیسی‌ها هستند و باید ارزش و جایگاه‌شان حفظ شود.

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما