" />
جمعه 23 مرداد 1405 - Fri 14 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 14595
تاریخ انتشار: 16/آبان/1394 - 13:41

ابلاغ دستورالعمل پرداخت وام کالا و خودرو تا پایان امروز

پایگاه خبری حامیان ولایت/اقتصادی


مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: امیدوارم تا پایان امروز دستور العمل وام خرید کالا به تمام شعب بانکی ابلاغ شود .

1317704 614

ابلاغ دستورالعمل پرداخت وام کالا و خودرو تا پایان امروز

براساس تصمیم دولت، امروز با همکاری بانک مرکزی و وزارت صنعت پرداخت وام خرید 10 میلیون تومانی کالا آغاز می‌شود اما هنوز دستور العمل پرداخت این وام به سیستم بانکی ابلاغ نشده است.

امروز شعب بانکی به هیچ عنوان تقاضای دستگاه‌ها و شرکت‌ها برای دریافت کارت خرید کالا را قبول نمی‌کنند. کارمندان بانکها می‌گویند هنوز شیوه نامه اجرای این وام به سیستم بانکی ابلاغ نشده و ما به هیچ عنوان درخواستی را دریافت نمی‌کنیم.

کریمی مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی در همین ارتباط به خبرنگار تسنیم گفت: قرار است برای هر دو طرح خرید کالا و خرید خودرو دستور العمل های جداگانه‌ای به سیستم بانکی ابلاغ شود.

وی افزود: امیدوارم بعد از هماهنگی لازم با وزارت صنعت، معدن و تجارت این دستور العمل‌ها تا پایان وقت اداری امروز به تمام بانک ابلاغ شود تا ستاد مرکزی بانک‌ها این موضوع را به شعب ارسال کنند.
منبع: تسنیم

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما