سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 142239
    تاریخ انتشار: 19/تير/1398 - 14:34
    رتبه بندی معلمان

    بررسی لایحه طرح رتبه بندی معلمان تا 2 ماه آینده در مجلس

    رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم بررسی لایحه طرح نظام رتبه بندی معلمان تا ۲ ماه آینده در مجلس محقق شود.

    بررسی لایحه طرح رتبه بندی معلمان تا 2 ماه آینده در مجلس

     محمدمهدی زاهدی بعد از ظهر سه شنبه در همایش رؤسای مراکز و پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان که در پردیس دانشگاهی شهرستان پیشوا برگزار شد طی سخنانی با اشاره به اینکه برخی از افراد به آموزش و پرورش نگاه هزینه‌ای داشتند اظهار داشت: خوشبختانه با تغییر نگاه این افراد امروز به سمت سرمایه گذاری رفته ایم.

    زاهدی با بیان اینکه دولت طی ۵ سال گذشته بارها وعده ارائه لایحه طرح نظام رتبه بندی معلمان به مجلس را داده است افزود: امیدواریم بررسی لایحه طرح نظام رتبه بندی معلمان تا ۲ ماه آینده در مجلس محقق شود.

    وی در خصوص عدم اجرای قانون افزایش حقوق برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان گفت: خرج کردن پول در آموزش و پرورش هزینه نیست، بلکه سرمایه گذاری مهمی است که آینده کشور را تضمین می‌کند لذا این افراد مستخدم دولت هستند و باید حقوق آنان همچون سایر کارکنان دولت افزایش پیدا کند.

    رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان باید نسبت به تشکیل شبکه فارغ التحصیلان به صورت استانی و منطقه‌ای و تشکیل اجلاس‌های سالانه، به صورت میدانی وارد میدان و مشکلات و مسائل پیش روی این حوزه را بررسی و برطرف کنند بیان داشت: آموزش و پرورش به محلی برای سرمایه گذاری کشور تبدیل شده که در آن آینده سازان کشوربه درستی تربیت می‌شوند لذا باید به طور جدی به این مقوله نگاه کرد.
     

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما