چهارشنبه 14 مرداد 1405 - Wed 05 Aug 2026
  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • جنگل‌های یونان؛ نقاشیِ سوخته‌ی زمین / عکس

  • رسانه آمریکایی به ترامپ: از ایران شکست خوردی

  • جایتان خالی نبود آقای شهید!/ فیلم

  • شرط سنی معافیت سربازی برای دارندگان ۳ و ۴ فرزند

  • انتخاب نامزد سنای دموکرات‌ها در میشیگان / عکس

  • هلاکت دو نظامی صهیونیست بر اثر انفجار در جنوب لبنان

  • رویترز| ایران چگونه آمریکا را به امتیازدهی وادار می‌کند؟

  • چرا موشک‌های ایران تمام نمی‌شود؟+ فیلم

  • وقتی آیت‌الله خامنه‌ای امام جماعت زندان ساواک شد

  • شهرت در فضای مجازی، ذلت در فضای حقیقی+ فیلم

  • عاقبت کشتی مورد حمایت آمریکا در هرمز

  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد

  • زائران اربعین شهید بی‌بدن فتح «مهران» را یاد کنند+ عکس

  • پشت پرده پخش هدفمند شایعه استعفای رئیس‌جمهور + عکس و فیلم

  • کاخ سفید وپنتاگون به تحریف تورات پناه برده‌اند

  • بازار اجاره در بن‌بست؛ سقف‌گذاری جواب نداد

  • پیروزی ایران در اعمال حاکمیت بر تنگه هرمز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 133484
    تاریخ انتشار: 28/ارديبهشت/1398 - 09:57
    نماینده دائم ایران

    مقامات آمریکایی زمینه سازدرگیری با ایران

    نماینده دائم ایران درسازمان ملل گفت: کسانی که سعی در ایجاد بی ثباتی و ناامنی در منطقه دارند، باید مراقب این مساله باشند.

    مقامات آمریکایی زمینه سازدرگیری با ایران

     مجید تخت روانچی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد شامگاه پنج شنبه در گفتگو با شبکه خبری سی بی اس آمریکا گفت: افرادی که به ترامپ نزدیک هستند نظر خود را به اشتراک می‌گذارند. من نمی‌خواهم در سیاست آمریکا دخالت کنم، اما واقعیت این است کسانی از مقامات دولت سعی دارند با تحریک، زمینه لازم را برای جنگ یا درگیری با ایران ایجاد کنند.

    نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با بیان اینکه ما نمی‌خواهیم شاهد یک درگیری گسترده در منطقه خودمان باشیم، افزود: کسانی که سعی در ایجاد بی ثباتی و ناامنی در منطقه دارند، باید مراقب این مساله باشند.

    تخت روانچی ادامه داد: اطلاعات جعلی که علت اصلی همه این وقایع است باید مورد توجه قرار گیرد و باید مراقبت شود. ما معتقدیم که به محض این که از این اطلاعات جعلی خلاص شویم، همه ما در وضعیت بسیار بهتری قرار خواهیم گرفت.

    نماینده ایران در سازمان ملل متحد در پاسخ به این سوال که منظور ما از اطلاعات جعلی چیست، گفت: اطلاعات جعلی که ما می‌گوییم این است که ایران در مشکلات منطقه دخیل است؛ اطلاعات جعلی که می‌گوییم این است که ایران بی ثباتی را در عراق ایجاد می‌کند، مساله مهم این است که حتی این گزارش‌های اطلاعاتی، توسط متحدان آمریکا هم پذیرفته نمی‌شوند، بنابراین این‌ها دلایل اصلی مشکلات در منطقه ما هستند.

    تخت روانچی درباره ادعای تصاویر قایق‌های کوچک سپاه که به موشک‌های کوتاه برد مجهز شده اند هم گفت: من یک نظامی نیستم، اما می‌توانم به شما بگویم که ما موشک‌ها را شلیک نکرده ایم، ما موشک‌های قایق‌های کوچک را استفاده نکرده ایم.

    وی افزود: هر کس می‌داند که ممکن نیست بگویند شما موشک انداز نداشته باشید، پس اگر آن‌ها مدارک و اطلاعات معتبری دارند، چرا آن‌ها را از طبقه بندی خارج نمی‌کنند تا مردم آمریکا و جهان از آن مطلع شوند؟

    نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: تا زمانی که آن‌ها نمی‌توانند این اطلاعات را به اشتراک بگذارند، بنابراین ما این اطلاعات را به عنوان اطلاعات جعلی می‌نامیم. تا زمانی که آن‌ها نمی‌توانند این اطلاعات را با عموم مردم به اشتراک بگذارند، من فکر می‌کنم که هیچ چیز با ارزشی وجود ندارد. این است که می‌گوییم این اطلاعات نامعتبر است.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما