پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 430542
    تاریخ انتشار: 14/مرداد/1405 - 10:56

    کالابرگ این افراد فردا شارژ می‌شود

    با واریز سیزدهمین مرحله یارانه غیرنقدی، کالابرگ سرپرستان خانوارهایی که رقم انتهایی کد ملی آنها صفر تا دو است، فردا (پنج‌شنبه) ۱۵ مرداد ماه شارژ می‌شود.

    کالابرگ این افراد فردا شارژ می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    در ادامه اجرای طرح حمایتی دولت از معیشت مردم، تحت عنوان کالابرگ الکترونیک، حساب سرپرستان خانوارهایی که انتهای کد ملی آنها ۰ ، ۱ و۲ است، فردا (پنج‌شنبه - ۱۵ مرداد ۱۴۰۵) شارژ می‌شود و این اعتبار یک میلیونی برای تهیه مایحتاج زندگی، یک ماه قابل استفاده است.

    پیش از این، یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار، گفته بود: در صورت افزایش اعتبار کالابرگ، مبلغ کالابرگ برای برخی دهک ها افزایش می یابد و برای مابقی همان یک میلیون تومان واریز خواهد شد. قطعا این مبلغ برای همه افزایشی نخواهد بود و برای برخی دهک ها اعتبار افزایش خواهد داشت. حذف دهک قطعا در دستور کار دولت نیست و از آنجا که یارانه هایی که پرداخت می شود باید هدفمند باشد، وقتی محدودیت بودجه داریم ناچاریم منابع را به سمت افراد نیازمند ببریم.

    از مرحله قبل، محصولات لبنی شرکت پگاه از قبیل شیر، کشک، ماست و پنیر با تخفیف ۱۰ درصدی در قفسه فروشگاه‌های عرضه کننده قرار گرفت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌های عرضه کننده محصولات این شرکت، موظفند کالاهای مذکور را با اعمال ۱۰ درصد تخفیف به خریداران عرضه کنند.

    با تدارک صورت گرفته خرید آبزیان از قبیل ماهی و میگو و محصولات پروتئینی مثل بوقلمون هم در تعدادی از شهرها فراهم و این اقلام به سبد کالابرگ اضافه شده‌ است.

    همچنین طبق زمان‌بندی تعیین شده، کالابرگ سرپرستان خانوارهایی که رقم پایانی کد ملی آنها سه تا شش است در ۲۰ مرداد شارژ می‌شود و کدهای ملی هفت تا ۹ نیز در تاریخ ۲۵ مرداد فعال و قابل استفاده در تمام فروشگاه‌های متصل به سامانه کالابرگ خواهد بود.

    این زمانبندی به منظور جلوگیری از ازدحام و مدیریت مراجعات در نظر گرفته شده تا به نوعی موجب توزیع متوازن مراجعات و کاهش تراکم در زمان استفاده از کالابرگ شود. همچون مراحل گذشته مبلغ کالابرگ به ازای هر نفر یک میلیون تومان است.

    گفتنی است، بار مالی طرح کالابرگ جدید که بعد از حذف ارز ترجیحی، آغاز شد، ۹۰ هزار میلیارد تومان در ماه یا یک هزار و ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در سال برآورد می‌شود.

    با وجود پیشنهاداتی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مبلغ کالابرگ، هنوز این مبلغ افزایش نیافته و این موضوع در دست بررسی دولت قرار دارد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما