«مارک تونتر» یکی از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روز دوشنبه، حملات هوایی روسیه در کنار پشتیبانی ایران علیه مواضع داعش در سوریه را فقط به منظور حمایت از بشار اسد دانست و مدعی شد: اقدامات روسیه تنها باعث افزایش خشونت و درگیری و تلفات غیرنظامیان در خاک سوریه شده است." />

شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 13318
    تاریخ انتشار: 28/مهر/1394 - 16:00

    اعتراف آمریکا به ناتوانی در حل بحران سوریه

    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل

    Jam11283025

    «مارک تونتر» یکی از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روز دوشنبه، حملات هوایی روسیه در کنار پشتیبانی ایران علیه مواضع داعش در سوریه را فقط به منظور حمایت از بشار اسد دانست و مدعی شد: اقدامات روسیه تنها باعث افزایش خشونت و درگیری و تلفات غیرنظامیان در خاک سوریه شده است.

    اعتراف آمریکا به ناتوانی در حل بحران سوریه


    تونر در ادامه تنها راه حل خروج از بحران سوریه را از طریق فرآیندی سیاسی و مبتنی بر بیانیه ژنو بیان کرد و همچون گذشته بار دیگر تکرار کرد که بشار اسد دیگر نمی تواند نقش رهبری سوریه را داشته باشد.


    وی ادامه داد: همانطور که رئیس جمهوری آمریکا در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفته بود، ما در نهایت به این نتیجه خواهیم رسید که مجبوریم ایران را بعنوان بخشی از راه حل سیاسی در سوریه قبول کنیم.


    خبرنگاری از مارک تونر پرسید: روسیه تنها مدت کوتاهی است که در سوریه دخالت نظامی کرده است اما اقدامات نظامی آمریکا علیرغم اینکه واشنگتن همواره به حل ضرب الاجلی بحران سوریه از طریق فرایندی سیاسی تاکید می کند، سه سال پیش آغاز شده است؛ در طول این سالها اقدامات آمریکا چه دستاوردی به همراه داشته است؟ آمریکا چه تغییری در رویکرد خود انجام داده که نشانگر تمایل به حل سریع این بحران باشد؟


    سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ اعتراف کرد: «حرف شما را قبول دارم اما گروه های میانه رو سوریه با وجود فشارهای موجود مدت زمان زیادی طول کشید تا با هم متحد شوند و بسیاری از آنها بدلیل تهدیدهای پیش رویشان مجبور به فرار از کشور شده اند و برخی هنوز در کشور مانده اند و این روند جاری در سوریه است.»


    وی در ادامه افزود: همانطور که وزیر خارجه در سازمان ملل گفته است، روسیه می تواند نقش سازنده ای در فرایند حل سیاسی بحران سوریه داشته باشد و ما توانایی ادامه کار را پیدا خواهیم کرد.

    منبع:ایرنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما