یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 132431
    تاریخ انتشار: 21/ارديبهشت/1398 - 10:44
    مادورو:

    ترامپ به دنبال سرقت منابع ارزی ونزوئلاست

    نیکولاس مادورو، دولت ترامپ را به اخلالگری و سرقت منابع ارزی ونزوئلا متهم کرد.

    ترامپ به دنبال سرقت منابع ارزی ونزوئلاست

     نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا در سخنانی دولت ترامپ را به اخلالگری در امور ونزوئلا و سرقت منابع ارزی آن متهم کرد.

    رئیس جمهور ونزوئلا که در مراسم فارغ تحصیلی دانشجویان پزشکی حضور داشت، گفت: واشنگتن به دنبال اخلال گریغیراخلاقی در ونزوئلا است، اما کاراکاس هرگز در مقابل فشارهای واشنگتن تسلیم نخواهد شد.

    مادورو همچنین با اشاره به روابط مستحکم کشورش با دولت همسایه، یعنی کوبا عنوان داشت که آمریکا به دنبال اختلاف افکنی در منطقه و برهم زدن روابط ونزوئلا و کوباست، اما کاراکاس هیچ‌گاه از متحد قدرتمندی همچون هاوانا جدا نخواهد شد.

    در جریان تنش‌هایی که از چند ماه پیش به این سو در ونزوئلا رخ داده است، دولت کوبا در کنار روسیه، چین و ایران از دولت منتخب مادورو در کاراکاس حمایت می‌کند، اما واشنگتن به شدت نسبت به حمایت کوبا از ونزوئلا هشدار داده و هفته گذشته نیز ترامپ با انتشار توئیتی، کوبا را تهدید کرد که اگر نیروهای این کشور فوراً فعالیت‌های نظامی در ونزوئلا را متوقف نکنند، باید منتظر محاصره اقتصادی کامل به همراه شدیدترین تحریم‌ها باشد.

    اگرچه ونزوئلا ماه‌هاست که با دخالت‌های آمریکا و اعمال تحریم و تهدید به مداخله نظامی از سوی آمریکا مواجه است، اما دولت ترامپ ادعا می‌کند هاوانا هزاران نیروی اطلاعاتی و امنیتی در ونزوئلا برای کمک به مادورو مستقر کرده است.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما