سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 126324
    تاریخ انتشار: 08/فروردين/1398 - 15:19
    در حمایت از جولان برگزار شد

    تظاهرات مردم سوریه برای سومین روز متوالی علیه ترامپ

    مردم نقاط مختلف سوریه برای سومین روز متوالی در محکومیت موضع رئیس‌جمهور آمریکا درباره جولان اشغالی سوریه تظاهرات کردند.

    تظاهرات مردم سوریه برای سومین روز متوالی علیه ترامپ

    ساکنان استان الحسکه در شمال شرق سوریه با برگزاری تظاهراتی، موضع «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی را محکوم کردند.

    در این تظاهرات شماری از معلمان و پرسنل اداره کشاورزی الحسکه نیز شرکت داشتند و پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن عبارت‌هایی در حمایت از پایداری ساکنان جولان و تأکید بر سوری بودن این منطقه نوشته شده بود.

    تظاهرات‌کنندگان شعارهایی در محکومیت مواضع غیرقانونی ترامپ که نقض قانون بین‌المللی، کنوانسیون‌ها و معاهدات بین‌المللی است، سر دادند.

     

    شرکت‌کنندگان در این تظاهرات همچنین تجاوز دیشب هواپیماهای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و نقض حریم هوایی این کشور را که در راستای دیگر جنایت‌های این رژیم صورت گرفت، محکوم کردند.

    در همین ارتباط «رجب السلامه» معاون مدیر اداره کشاورزی الحسکه گفت که «موضع ارتش عربی سوریه فصل‌الخطاب خواهد بود و مواضع ترامپ نیز هرگز این حقیقت تاریخی را که جولان یک سرزمین اشغالی و متعلق به سوریه است تغییر نخواهد داد».


    همچنین تظاهرات‌های مشابهی در حومه القنیطره در جنوب غرب سوریه که جولان اشغالی بخشی از آن است و در حلب در شمال غرب سوریه برگزار شد.

    «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پنجم فروردین پیش بعد از کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، با امضای فرمانی، ادعای حاکمیت صهیونیست‌ها بر جولان اشغالی را به رسمیت شناخت.

    قطعنامه ۴۹۷ شورای امنیت سازمان ملل متحد که در سال ۱۹۸۱ به تأیید اکثریت اعضای این شورا از جمله آمریکا رسیده به طور مطلق ادعای رژیم صهیونیستی برای حاکمیت بر جولان را رد و الحاق این منطقه به اراضی اشغالی فلسطین را باطل و ملغی اعلام کرده است.

    جولان اشغالی، بخشی از استان «القنیطره» سوریه است. رژیم صهیونیستی در جنگ شش روزه سال ۱۹۶۷ این منطقه را اشغال و در سال ۱۹۸۲ آن را ضمیمه خود کرد؛ جامعه بین‌الملل هرگز این اقدام را به‌رسمیت نشناخته است.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما