یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 116806
    تاریخ انتشار: 22/دي/1397 - 13:02
    محمد ایمانی نوشت؛

    اروپا دیواری ندارد که یادگاری بنویسید

    خانم موگرینی دقیقا مسئول سیاست خارجی کدام بخش از اروپاست؟ انگلیس که به برگزیت در حال جدایی است؛ فرانسه که ساز خود را می زند و آلمان، راه خود را می رود.

    اروپا دیواری ندارد که یادگاری بنویسید

    محمد ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی و فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:

    خانم موگرینی دقیقاً مسئول سیاست خارجی کدام بخش از اروپاست؟ انگلیس که به برگزیت در حال جدایی است؛ فرانسه که ساز خود را می زند و آلمان، راه خود را می رود. لهستان کلنگی هم که می خواهد میزبان نشست ضد ایرانی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و مرتجع منطقه علیه ایران باشد. آلبانی و فرانسه و هلند و دانمارک هم که گروه های تروریستی را میزبانی می کنند!

    فقط می ماند میزبانی تئاتر موسوم به SPV (کانال مبادله نفت با کالا) که هیچ کشور اروپایی، حتی انگلیس و فرانسه و آلمان، هم نمی پذیرند. با این اوصاف، اصلاً اتحادیه اروپایی وجود دارد؟ خانم موگرینی در این میان چه کاره است و نماینده کیست؟ ما برای چه با او مذاکره می کنیم؟ و چه کاری از او بر می آید؛ وقتی که نتوان یک حساب بانکی در لندن باز کرد یا از دادن بنزین به هواپیمای وزیر خارجه کشورمان در مونیخ دریغ می کنند؟!

    میزبانی نشست ضد ایرانی به دعوت و فشار آمریکا، اگر اراده خصومت اروپایی ها را نشان ندهد - که ثابت می کند- دست کم، حاکی از ناتوانی و از هم گسیختگی و بی اردادگی اروپاست. معطل چنین طرف تعاملی ماندن و روی دیوار امثال موگرینی یادگاری نوشتن، فرصت سوزی و خسارت است.

    موگرینی همین دیروز گقت برجام به طور کامل اجرا شده است! یعنی تسویه کرده ایم و توقع دیگری از ما نداشته باشید!

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما