دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • خیال پردازی ترامپ از حمله به جزیره خارگ

  • فردا آخرین مهلت انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۵

  • چرا بازگشت نامجو داخلی‌ها را عصبانی کرده؟

  • خزانه دلاری بانک مرکزی پُر شد

  • کره شمالی: سلاح هسته‌ای خود را تقویت می‌کنیم

  • ترامپ کره‌جنوبی را تهدید کرد

  • روزی که شهید رجایی جلوی رئیس‌جمهور ایستاد

  • یک سوپر نفتکش متخلف دچار آتش‌سوزی‌های مهیب شد

  • رونمایی از طرح‌های شکست‌خورده براندازی موساد در ایران + عکس

  • برِت اریکسون :محاصره را لغو کنید!

  • جنجال تازه کیهان علیه پزشکیان

  • ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد

  • زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران را لرزاند

  • پاسخ کوبنده ایران به تجاوز آمریکا در جزیره لارک

  • کریم بنزما از الهلال جدا شد

  • برخورد پهپاد FPV حزب‌الله به سربازان صهیونی / فیلم

  • اسیدپاشی دختر جوان روی مرد صاحبخانه

  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 106517
    تاریخ انتشار: 31/شهريور/1397 - 10:57
    رئیس کمیته نفت کمیسیون انرژی مجلس:

    بورس نفت، اثر تحریم‌ها را کم می‌کند

    رئیس کمیته نفت کمیسیون انرژی مجلس گفت: با توجه به در پیش رو بودن تحریم‌های نفتی، از طریق بورس و به دور از فساد مالی و رانت می‌توان نفت کشور را صادر کرد.

     بورس نفت، اثر تحریم‌ها را کم می‌کند

    حسن بهرام‌نیا با تاکید بر لزوم راه اندازی بورس نفت گفت: دولت اخیرا برای تشکیل بورس نفت مصوباتی داشته است، که به نظر می رسد الزامات خوبی در این حوزه مصوب شده و مشکلی برای عدم اجرا وجود ندارد.
    رییس کمیته نفت کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه باید از طریق بورس نفت به فروش طلای سیاه در روان تحریم ها ورود کرد، افزود: فروش و ارائه نفت از طریق بورس در دوران تحریم ها  سبب می شود نفت با قیمت بهتری صادر  و رانت‌ها نیز کاهش یابد.
    سرمایه های سرگردان را می توان به بورس نفت سوق داد
    وی ادامه داد: برای صادرات نفت در دوران تحریم‌ها ابتدا در داخل و به مشتریان حقیقی و حقوقی نفت فروخته شود و سپس خریداران می توانند نفت خود را صادر و یا در داخل کشور برای مصارف داخلی از آن استفاده کنند .
    نماینده مردم نهاوند در مجلس با بیان اینکه سرمایه‌های سرگردان را می‌توان به بورس نفت سوق داد، اظهار داشت: سرمایه گذاران به جای اینکه پول های خود را در مسیرهای دیگر هدایت کنند و سبب افزایش نقدینگی شوند، می توانند در این مسیر فعالیت و اشتغال نیز ایجاد کنند و با این اقدام  نقدینگی نیز کاهش و  ارز به کشور وارد می شود.
    صادرات نفت از طریق بورس، بدون رانت
    وی افزد: یکی از راهکارهای اساسی برای کاهش اثرات ناشی از اعمال تحریم‌های آمریکایی‌ها در اقتصاد کشور، استقبال از صنعت بورس است که دولت باید برای تقویت این صنعت برنامه‌های مدون و  عملیاتی  ارائه کند.
    رییس کمیته نفت کمیسیون انرژی مجلس از ورود کمیسیون متبوعش به موضوع تشکیل بورس نفت خبر داد و گفت: با توجه به در پیش رو بودن تحریم‌های نفتی، از طریق بورس و به دور از فساد مالی و رانت می‌توان نفت کشور را صادر کرد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما