جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 104245
    تاریخ انتشار: 04/شهريور/1397 - 16:05
    سخنگوی قوه قضائیه

    محسنی‌اژه‌ای: محکومیت ۳۱۱ مفسد اقتصادی به اعدام و حبس در سال‌های گذشته

    سخنگوی قوه قضائیه گفت: در سال‌های گذشته ۳۱۱ مفسد اقتصادی به اعدام و حبس محکوم شده‌اند.

     محسنی‌اژه‌ای: محکومیت ۳۱۱ مفسد اقتصادی به اعدام و حبس در سال‌های گذشته

    حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در یکصد و سی‌امین نشست خبری خود پیشاپیش فرا رسیدن عید غدیرخم را تبریک گفت و اظهار کرد: اتفاقی در روزهای گذشته در قم افتاد و در آنجا مطالبی گفته شد و شعارهایی داده شد و شعاری نوشته شد که از ناحیه بسیاری از افراد آن حرف محکوم و رد شد و دستگاه قضایی به‌عنوان مدعی العموم این موضوع را در دستور کار قرار داد. در دادسرای ویژه روحانیت پرونده تشکیل شد و دنبال ابعاد مختلف قضیه است و سیستم اطلاعات هم دنبال می‌کند تا قضیه روشن و تصمیم مقتضی اتخاذ شود.

    وی افزود: 311 نفر از کسانی که در رابطه با فساد مالی محکوم به اعدام و حبس ابد و 25، 20، 10 سال و 5 سال و کمتر شدند که البته کل آمار محکومان اقتصادی ما نیست. ما در خصوص مفاسد مالی در همین سال‌های اخیر، 6 نفر به‌عنوان مفسد فی الارض محکوم به اعدام شدند. از این 6 نفر، دو نفر اعتراض کردند و دیوان عالی کشور نقض کرد و دادگاه تجدید نظر حکم آنها را به 20 سال تبدیل کرد. چهار نفر دیگر هنوز محکومیت اعدام را دارند. یک نفر اجرا شد و یک نفر در حال اجرای سایر مراحل است که اگر تمام شود حکم اعدام هم اجرا می‌شود و دو نفر دیگر هم اعاده دادرسی داده‌اند.

    سخنگوی قوه قضائیه اضافه کرد: یک نفر به 25 سال حبس، 3 نفر به حبس ابد، 14 نفر به 20 سال حبس، 95 نفر به 5 تا 10 سال حبس، 36 نفر به 10 تا 15 سال، 124 نفر یک تا 5 سال و 34 نفر نیز به کمتر از یک سال و 54 نفر به انفصال دائم از مشاغل دولتی، 93 نفر به انفصال موقت از مشاغل دولتی، 9 نفر به تبعید و حدود 70 نفر به شلاق محکوم شدند.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما