پنجشنبه 20 ارديبهشت 1403 - Thu 09 May 2024
  • مسکن چرا گران شد؟

  • لیست کامل و اسامی نامزدهای تهران برای دور دوم مجلس (اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس و فیلم

  • خودزنی ۲ بازیکن پرسپولیس و استقلال

  • عوارض خطرناک قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی

  • خسارت ۱دهه توقف ذخیره‌سازی گاز ایران

  • حزب‌الله با حمایت ایران امنیت را از اسرائیل گرفته است

  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها

  • نوجوانی که به صورت شهید زین الدین کشیده زد!

  • لحظۀ تصادف امام‌جمعۀ شهر بلوک جیرفت/فیلم

  • حماس با طرح قطر و مصر برای آتش‌بس موافقت کرد

  • انتشار سند جدیدی که نشان می‌دهد، مادر نیکا شاکرمی حدس‌هایی درباره احتمال خودکشی دخترش می‌زده است+ عکس

  • از سوءاستفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید

  • زمان اعزام حجاج بیت الله الحرام مشخص شد

  • با توجه به حوادث غزه حج امسال حج برائت است / آنچه در غزه اتفاق می‌افتد در تاریخ می‌ماند

  • صفحات سلبریتی‌ها طرح نور مجازی می‌خواهد

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟+ عکس

  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند

  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه

  • سناریو جنجال‌سازی برای شهرداری تهران+ عکس و فیلم

  • کار بچگانه ابراهیم هادی که عملیات را نجات داد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 362556
    تاریخ انتشار: 18/دي/1402 - 10:09

    تلخی زیتون را چگونه از بین ببریم؟

    زیتون از ارزش غذایی فوق العاده‌ای برخوردار است و از خوش طعم‌ترین خوردنی‌ها در کنار غذا می‌باشد اما بعضی از زیتون‌ها تلخ هستند، برای رفع تلخی زیتون چه کنیم؟

    تلخی زیتون را چگونه از بین ببریم؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از نمناک

    زیتون یکی از خوش مزه‌ترین و مفید ترین خوردنی‌های همراه با غذا است که لذت غذا خوردن را چندین برابر می‌کند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. گاهی برایمان پیش می‌آید که هنگام خرید زیتون دقت کافی را نمی‌کنیم و زیتون تلخ می‌خریم اما روش‌هایی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توانید تلخی زیتون را از بین ببرید. با ما همراه شوید تا راه حل از بین بردن تلخی زیتون را بیاموزید.

    روش‌های از بین بردن تلخی زیتون

    زیتون معمولا در ابتدای تابستان شروع به گل دادن می‌کند. سپس به تدریج میوه آن تشکیل می‌شود و در اواخر تابستان به مرحله برداشت می‌رسد. ابتدا زیتون سبز کمرنگ است و به تدریج تیره شده که در اواخر پاییز رنگ آن کاملا سبز تیره می‌شود. جالب است بدانید که زیتون در گذشته نماد صلح و ثروت بوده است. در پرچم سازمان ملل متحد نیز از شاخه زیتون به عنوان نماد صلح استفاده شده است و به سه صورت کنسروی - شکسته و بی هسته وجود دارد.

    زیتون کنسروی همان زیتون بی‌هسته است که مرحله روغن‌گیری آن انجام نشده است و از آن برای درست کردن زیتون پرورده استفاده می‌کنند، از این نوع زیتون برای تزیین نیز استفاده می‌شود.

    زیتون شکسته زیتونی است که روغن‌گیری نشده است.

    از بین بردن و رفع تلخی زیتون


    همه انواع زیتون‌ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آنها شستشوی چند باره با آب است یعنی اینکه زیتون‌ها را سه یا چهار بار باید بشوییم و سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانیم تا طعم مطلوبی به دست آورد. پس از اینکه تلخی زیتون‌ها از بین رفت دوباره آنها در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست، بریزید. سپس بر روی زیتون ها ۲ قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلپر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.

    زیتون‌های سبز و نارس را در محلول قلیایی می‌خوابانند تا تلخی آنها گرفته شود سپس برای مدتی در آب نگه می‌دارند و سپس این زیتون‌ها را در ظرف دارای مخلوط آب، نمک و سرکه می‌گذارند و یا با روش آب نمک تلخی این زیتون‌ها را از بین می‌برند.

    رنگ زیتون به نوع آن بستگی دارد اما اگر زیتون‌ها پس از بیرون آوردن از محلول قلیایی در معرض هوا باشند رنگ شان سیاه می‌شود. محلول‌های قلیایی خوراکی همان مخلوط، آب و جوش شیرین و آهک هستند.

    زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می‌توان عمل آورد، اما به دلیل وقت گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف کنندگان، زیتون آماده را ترجیح می‌دهند. بعضی از زیتون‌ها پس از عمل آوردن سیاه می‌شوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار گیرد، رنگش به سیاهی می زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می‌شود.در مورد محلول‌های قلیایی خوراکی، ترکیب آب و بی کربنات ها مثل جوش شیرین و آهک که برای مربای بالنگ استفاده می شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما