چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403 - Wed 01 May 2024
  • نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی اعتمادی به آمریکا است/ جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل را بدانند/ دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب+فیلم

  • حزب‌الله با رگبار موشکی حمله ارتش اسرائیل را تلافی کرد

  • جنایات کومله به‌روایت تنها معلم بازمانده «برده‌سور»

  • فرمانده نیروی هوافضای سپاه: عملیات «وعده صادق» نکات پنهان زیادی دارد/آمریکایی‌ها گفته بودند دخالت نمی‌کنیم اما کردند+ فیلم

  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی

  • استایل گران قیمت بهاره رهنما

  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود

  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخر به مادرش+ عکس و فیلم

  • زندگینامه شهید مرتضی مطهری، معلمی بزرگ و برگزیده

  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس

  • تصمیم‌گیری سلیقه‌ای عربستان در افزایش سهمیه حج+ عکس

  • پلیس در حال انجام وظیفه/ به ترک فعل ۳۲ دستگاه مسئول درباره حجاب رسیدگی خواهد شد؟+ فیلم

  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت

  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی وجود دارد ؟

  • دلالت‌های مهم قانون H.R.815 برای ایران

  • جزئیات جدید درباره کاهش ساعت کاری ادارات

  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود

  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/ خودروهای تولیدی کجا هستند؟

  • ماجرای زمین خوردن شهید خرازی و روضه زنده

  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌ و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 360293
    تاریخ انتشار: 22/آذر/1402 - 13:40

    مصرف دانه کتان خطر سرطان سینه را کاهش می دهد

    محققان به رابطه بین میکروبیوم روده و بیان miRNA ها در بافت سینه موش هایی که تحت تأثیر لیگنان های دانه کتان بودند، پی بردند.

    مصرف دانه کتان خطر سرطان سینه را کاهش می دهد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    به نقل از هلث لاین، نتایج اولیه یک مطالعه حیوانی نشان می‌دهد که دانه کتان و سایر غذاهای غنی از لیگنان ممکن است خطر ابتلاء به سرطان سینه را کاهش دهند.

    در این مطالعه، محققان بر روی چگونگی تأثیر لیگنان ها بر رابطه بین میکروبیوم روده- باکتری‌ها و سایر میکروب‌های ساکن در دستگاه گوارش- و تولید microRNA ها (miRNAs) در غده پستانی تمرکز کردند.

    miRNA ها مولکول‌هایی هستند که بیان ژن‌ها را تنظیم می‌کنند، و بر انواع و مقدار پروتئین‌های ساخته شده در سلول‌ها تأثیر می‌گذارد.

    محققان دریافتند که لیگنان ها ترکیب میکروبیوم روده و miRNA های تولید شده در بافت سینه را تغییر می‌دهد.

    دکتر «النا ام. کوملی»، استادیار دپارتمان علوم تغذیه در دانشگاه تورنتو کانادا و نویسنده این مطالعه، گفت: «اگر این یافته‌ها تأیید شوند، میکروبیوم ها به یک هدف جدید برای پیشگیری از سرطان سینه از طریق مداخله غذایی تبدیل می‌شود.»

    در این مطالعه، محققان تأثیر لیگنان‌های بذر کتان را بر میکروبیوم روده موش‌های ماده جوان بررسی کردند.

    دانه‌های کتان غنی‌ترین منبع غذایی از پیش‌سازهای لیگنان هستند، اما این ترکیبات در سایر دانه‌ها، غلات کامل، حبوبات، میوه‌ها و سبزیجات نیز یافت می‌شوند.

    هنگامی که لیگنان های گیاهی بلعیده می‌شوند، می‌توانند توسط باکتری‌های روده به ترکیبات دیگری که در جریان خون جذب می‌شوند، تبدیل شوند.

    برخی تحقیقات قبلی نشان داده است که زنان یائسه که مقادیر بیشتری لیگنان در رژیم غذایی خود مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان سینه هستند. مطالعه دیگری در سال ۲۰۱۰ نشان داد که مصرف لیگنان در رژیم غذایی با خطر کمتر مرگ ناشی از سرطان سینه مرتبط است.

    به گفته محققان، چندین مکانیسم احتمالی برای چگونگی تأثیر میکروبیوم روده بر خطر سرطان سینه بررسی شده است. به عنوان مثال، میکروبیوم روده ممکن است بر سطوح استروژن در گردش خون تأثیر بگذارد.

    یا محصولات باکتریایی ممکن است از روده‌ها به خون منتقل شوند و بر اندام‌های دیگر از جمله بافت سینه تأثیر بگذارند. علاوه بر این، باکتری‌های موجود در روده ممکن است منجر به التهاب در سراسر بدن شوند.

    یافته‌های مطالعه جدید بر روی مدل حیوانی ممکن است مستقیماً در مورد انسان صدق نکند. از اینرو تحقیقات بیشتری، از جمله آزمایش‌های بالینی تصادفی‌سازی شده در افراد، مورد نیاز است تا نشان دهد آیا مکمل رژیم غذایی با لیگنان می‌تواند از سرطان سینه محافظت کند یا خیر.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما