یکشنبه 09 ارديبهشت 1403 - Sun 28 Apr 2024
  • مست عشق یک تریلر جنایی

  • بازی خطرناکی که در آسیا در جریان است

  • کمک‌های اهدایی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان در کارت‌خوان عبدالحمید!

  • ماجرای خبر زندانی‌بودن یک استاد مقیم آمریکا در اوین!+ عکس

  • پاسخ قشنگ شهید شیروی به سوال خبرنگار ژاپنی + عکس و فیلم

  • هدف مشترک استقلال و پرسپولیس

  • مقابله با بی‌حجابی ضرورتی اجتماعی

  • اشتباهات سیاستگذار، دلیل نوسان نرخ ارز

  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا

  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه

  • واکاوی ظرفیت‌های معدنی ایران و عربستان

  • ماجرای کشف یک نیروی به درد بخور توسط حسن باقری

  • نفوذ ایران در منطقه غرب آسیا به کاخ سفید هشدار داد

  • روحانی و ربیعی مخالف کاندیداتوری خاتمی بودند

  • جزییات حراج بعدی شمش طلا

  • خبر خوش وزیر کار برای کارگران

  • اسناد ارتش آمریکا از عملایات پنجه عقاب در ایران + سند

  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 257836
    تاریخ انتشار: 26/مرداد/1400 - 09:39

    ۲۰ نکته طلایی برای بهبود کووید ۱۹

    تغذیه دوران کرونا از اهمیت خاصی در بهبود بیماران برخوردار است که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد.

      ۲۰ نکته طلایی برای بهبود کووید ۱۹

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹، ۲۰ نکته کلیدی تغذیه در نظر گرفته است که اگر به درستی رعایت شود، می‌تواند از شدت بیماری بکاهد.

    ۱- مصرف آب را فراموش نکنید حتماً روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.

    ۲- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت‌ها، کباب کوبیده و…، ممنوع است.

    ۳ فقط غذاهای آب پز شده در این دوران مصرف کنید.

    ۴- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.

    ۵- هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز شده که کاملاً پخت شده است مصرف کنید.

    ۶- مصرف شکر و قند را محدود کنید.

    ۷- غذاهای کنسروی، گوشت‌های فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.

    ۸- مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.

    ۹- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه‌های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع است.

    ۱۰- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده‌های غذایی مصرف شود.

    ۱۱- مواد غذایی محرک مانند برخی ادویه‌های تند مثل فلفل را از غذاهای خود حذف کنید.

    ۱۲- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید.

    ۱۳- دانه‌های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو را می‌توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید .

    ۱۴- مکمل‌های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. هفته‌ای یک مکمل ویتامین ۵۰ هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد از اتمام علائم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف شود.

    ۱۵- از پودر جوانه‌ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.

    ۱۶- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.

    ۱۷- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید .

    ۱۸- از میوه‌های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه ، طالبی مصرف کنید.

    ۱۹- در کنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید.

    ۲۰- مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است

    نظرات بینندگان
    نظرات شما