چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403 - Wed 01 May 2024
  • استایل گران قیمت بهاره رهنما

  • تا ساعتی دیگر 3 هزار معلم با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند

  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود

  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخر به مادرش+ عکس و فیلم

  • زندگینامه شهید مرتضی مطهری، معلمی بزرگ و برگزیده

  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس

  • تصمیم‌گیری سلیقه‌ای عربستان در افزایش سهمیه حج+ عکس

  • پلیس در حال انجام وظیفه/ به ترک فعل ۳۲ دستگاه مسئول درباره حجاب رسیدگی خواهد شد؟+ فیلم

  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت

  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی وجود دارد ؟

  • دلالت‌های مهم قانون H.R.815 برای ایران

  • جزئیات جدید درباره کاهش ساعت کاری ادارات

  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود

  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/ خودروهای تولیدی کجا هستند؟

  • ماجرای زمین خوردن شهید خرازی و روضه زنده

  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌ و فیلم

  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس

  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم

  • تقید خاص شهید جهان آرا به نماز شب

  • بازار خودرو در دست‌انداز وعده‌ها

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 249587
    تاریخ انتشار: 07/تير/1400 - 01:55

    محققان دانشگاه «کمپلوتنسه» مادرید: ک

    محققان دانشگاه «کمپلوتنسه» مادرید: ک

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    محققان «دانشگاه کمپلوتنسه مادرید» (Universidad Complutense de Madrid) در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند مصرف کاکائو خالص می‌تواند به بهبود دید افراد در نور روز کمک کند.

    به گزارش جام جم آنلاین، گروهی از محققان اسپانیایی در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند، مصرف ۲.۵ گرم پودر کاکائو طبیعی خالص می‌تواند در شرایط نور روز «حدت بینایی» را در بزرگسالان جوان سالم بهبود بخشد.

    «حدت بینایی» معمولا به وضوح دید اشاره دارد. حدت بینایی وابسته به عوامل نوری و عصبی است.

    در این مطالعه که نتایج آن در مجله «Journal of Functional Foods» منتشر شده است، محققان به بررسی دو پلی‌ فنل غذایی به نام‌های «فلاونول کاکائو» و «آنتوسیانین توت قرمز» پرداختند.

    ماریا سینتا پل مارین، حقق دانشگاه کمپلوتنسه مادرید گفت: اگرچه این فرضیه اصلی بود اما ما هیچ تأثیری در انطباق با تاریکی یا در حدت بینایی اندازه گیری شده در شرایط کم نور(دید میانه) با کاکائو یا توت مشاهده نکردیم.

    محققان اثرات مثبت بر میزان دید در روشنایی را به فلاوانول‌ها و تئوبرومین‌ها(گروهی از آلکالوئیدها که باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی می‌شوند و در کاکائو یافت می‌شوند و همانند کافئین موجود در قهوه است) نسبت دادند.

    در این مطالعه محققان آزمایشاتی را بر روی داوطلبان انجام دادند و داوطبان در سه آزمایش جداگانه یک لیوان شیر با کاکائو، توت و شیر خالی نوشیدند. سپس محققان سطح پلی فنول ادرار آنها را پس از سه ساعت اندازه‌گیری کردند.

    برای اندازه‌گیری میزان حدت بینایی، نمودارهای حاوی حروف در چهار متری افراد در شرایط نوری مختلف یعنی فوتوپیک و مزوپیک قرار گرفتند.

    سازگاری با تاریکی یک روش روان فیزیکی مورد استفاده برای اندازه‌گیری پویایی بازیابی حساسیت پس از سفید شدن فتوپیگمنت‌های شبکیه است.

    قبل از این آزمایشات، یک سری پرسشنامه و معاینات چشم برای نشان دادن عدم وجود هیچ عامل غذایی یا آسیب شناسی قبلی که می‌تواند به بروز هرگونه خطا در تجزیه و تحلیل نتایج و نتیجه‌گیری‌های انجام شده منجر شود، انجام شد.

    سونیا دو پاسکال ترزا، محقق این مطالعه افزود: ما باید مطالعات بیشتری را برای اثبات این مفهوم انجام دهیم تا تأیید کنیم که آیا این اثر واقعی است و آیا می‌توان این نتایج را در طراحی محصولاتی که می‌تواند سبب بهبود حدت بینایی شود، اعمال کرد یا خیر.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما