شنبه 21 تير 1404 - Sat 12 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 256579
    تاریخ انتشار: 17/مرداد/1400 - 10:34

    وزیر دفاع: خبرنگاران افسران جبهه جنگ نرم هستند

    وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پیامی با گرامیداشت ۱۷ مرداد ماه سالروز شهادت محمود صارمی گفت: بی‌تردید روز خبرنگار، روز تجلیل از افسران جبهه جنگ نرم است که امنیت، توسعه و بالندگی جامعه ایران اسلامی را آرمان غایی خود قرار داده‌اند.

    وزیر دفاع: خبرنگاران افسران جبهه جنگ نرم هستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پیامی با گرامیداشت ۱۷ مرداد ماه سالروز شهادت محمود صارمی، روز خبرنگار را به فعالان عرصه اطلاع رسانی به ویژه خبرنگاران حوزه دفاعی تبریک گفت.

     

    در پیام تبریک امیر سرتیپ حاتمی آمده است: خبر و اطلاع‌رسانی یکی از ضروری‌ترین ابزار بشری است که به صورت مستمر برای شکستن مرزهای جهل و نادانی و حضور در عرصه علم و آگاهی و رفع نیازهای حیاتی انسان باید تولید و منتشر شود.

    در این میان خبرنگارانی با چشمانی تیزبین و دقیق و بیانی صادق و به دور از تکلف و تعلق، تحولات گوناگون اجتماعی، سیاسی و بین‌المللی را برای آگاهی بخشی جامعه با کوله باری از «تعهد»، «صداقت» و «امانت‌داری» روایت گری می‌کنند.

    بی‌تردید روز خبرنگار، روز تجلیل از افسران جبهه جنگ نرم است که امنیت، توسعه و بالندگی جامعه ایران اسلامی را آرمان غایی خود قرار داده‌اند.

    در این میان خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای حوزه دفاعی کشور باری سترگ و مضاعف بر دوش می‌کشند چرا که در دو جبهه نرم و سخت برای اعتلای قدرت دفاعی و بازدارندگی کشور در برابر دشمن خارجی دوشادوش همرزمان خود در عرصه صنعت دفاعی خالصانه همچون شهید شاهد عرصه خبر شهید محمود صارمی و همه کسانی که در این مسیر جان خود را تقدیم کردند، در حال جهاد و از خودگذشتگی اند.

    اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره طلایه‌داران آسمانی این عرصه به ویژه شهید صارمی و خبرنگاران شهید نیروهای مسلح، روز خبرنگار را به جامعه رسانه‌ای تبریک گفته و از تلاش‌های صادقانه و خستگی‌ناپذیر آنان در عرصه اطلاع‌رسانی تقویت اقتدار صنعت دفاعی کشور به ویژه در طول چهارسال گذشته، کمال امتنان وقدردانی را دارم.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما