جمعه 20 تير 1404 - Fri 11 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254630
    تاریخ انتشار: 04/مرداد/1400 - 20:17

    عوارضی که مصرف غذا‌های فرآوری شده به دنبال دارند

    غذا‌های فرآوری شده شاید خوش طعم و لذیذ باشند اما مصرف بیش از حد آنها باعث بروز انواع بیماری‌ها می‌شود.

    عوارضی که مصرف غذا‌های فرآوری شده به دنبال دارند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ داریا ساولیوا مربی تناسب اندام و متخصص تغذیه ورزشی درباره غذا‌های فرآوری شده مانند کنسروها توضیحاتی می‌دهد.

    قبل از فرآوری کردن محصولات، بسیاری از غذا‌ها حاوی پوسته‌ای هستند که شاخص گلیسمی آن‌ها را کاهش می‌دهد. شاخص گلیسمی ضریبی است که میزان جذب کربوهیدرات‌ها توسط بدن و افزایش سطح قند خون را نشان می‌دهد. پس از پردازش و فرآوری کردن این محصولات، این شاخص افزایش می‌یابد که به افزایش قند خون کمک می‌کند.

    با خوردن غذا‌های فرآوری شده، جهش قند ایجاد می‌شود و مقدار زیادی انسولین تولید می‌شود. برای پایین آوردن آن، قند به همان سرعت افت می‌کند، یعنی چنین "نوسان قندی" ایجاد می‌شود.

    میوه می‌تواند باعث نوسان انسولین شود، برای مثال یک سیب به یک مشت آجیل نیاز دارد. در واقع آجیل میزان کربوهیدرات خالص موجود در سیب را متعادل کرده و میان وعده را با یک غذای سالم و فرآوری نشده تکمیل می‌کند.

    مواد غذایی فرآوری شده جذاب هم هستند، اما در بیشتر مواقع آن‌ها دارای کالری بالا، شکر اضافه و چربی زیاد هستند که مواد مغذی کمی دارند و پر از مواد شیمیایی و نگه‌دارنده هستند. موادی مانند نمک، قند و چربی گاهی به غذا‌های فرآوری شده اضافه می‌شوند تا طعمشان را دلپذیر‌تر و عمر مفیدشان را بیشتر کند که برای بدن بسیار ضرر دارد.

    به گفته این متخصص تغذیه، آرد بیشترین مراحل فرآوری را پشت سر می‌گذارد و شاخص گلیسمی بسیار بالایی دارد.

    هنگام انتخاب آرد، باید به ظرافت آسیاب توجه کنید. آرد هرچه لطیف و سفیدتر باشد، سریعتر جذب می‌شود، یعنی عملاً گلوکز است که وارد جریان خون می‌شود. 

    شما نباید غذا‌های فرآوری شده را به طور کامل کنار بگذارید، اما بعد از خوردن آن‌ها باید از خوردن غذا به مدت پنج ساعت خودداری کنید. این به شما کمک می‌کند تا از افزایش قند خون جلوگیری کنید.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما