شنبه 03 مهر 1400 - Sat 25 Sep 2021
  • ناگفته هایی از شب حمله بوش به کابل/ شباهت های باور نکردنی میان لیدر اصلاحات و اشرف غنی!

  • مدیرعامل جدید استقلال انتخاب شد

  • افشاگری معاون استقلال درباره جدایی یک ستاره/ فقط به خاطر حرف‌های عبدیان رفت ا

  • مواضع رئیسی محکم و مبتنی‌ بر عقلانیت بود/ نباید با عجله و بدون نقشه راه به مذاکرات پیوست

  • خون مطهر شهدا حقانیت جمهوری اسلامی را بر جبین تاریخ ثبت کرد/ هرجا تلاش مخلصانه باشد پیروزی و سربلندی نیز هست

  • خبر خوشحال کننده برای هواداران پرسپولیس /سه شاه ماهی پرسپولیسی در انتظار رونمایی (عکس)

  • شوک بزرگ به هواداران استقلال / شاه ماهی محبوب استقلال هم رفتنی شد /مقصدبعدی این پدیده استقلال کجاست؟

  • شاه ماهی استقلالی می شود ؟ مدیران استقلال شهریار را جایگزین فرهاد مجیدی می کنند. فوری

  • خبر خوب پرسپولیسی‌ها / محرومیت فرهاد مجیدی/ توهین به هواداران پرسپولیس!

  • شهیدی که از خدا خواست بعد از شهادت دوباره زنده شود

  • سرپوش ابتکار بر ابهام امنیتی دولت روحانی

  • آقای رئیسی هنوز یک نفر از آن مثلث «ول» باقیمانده/ ماجرا چیست؟

  • واکسیناسیون دانش‌آموزان تازه‌ترین دغدغه جهان/ نکاتی که برای واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ باید بدانید

  • فوت کوزه‌گری رئیسی در رفوگری رابطه مردم و حاکمیت

  • دیپلماسی درایت و قاطعیت در نیویورک

  • به هلاکت رسیدن عاملان ترور سردار سلیمانی/دکترین جدید «چشم در برابر چشم» محور مقاومت ایران

  • آخرین خبرها از درگیری‌ها در قلب یمن/ جزئیات درگیری های سنگین در حومه شمال غرب شهر مارب

  • حمایت مدیر اصلاح‌طلب از قاتلان گلستان هفتم + عکس

  • خبرخوش به هواداران استقلال / همه چیز آماده بازگشت شاه ماهی آبی پوشان شده است

  • خبر فوق العاده برای پرسپولیس از یک شاه ماهی/ فوق ستاره به زودی به ترکیب شاگردان گل محمدی اضافه می‌شود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254630
    تاریخ انتشار: 04/مرداد/1400 - 20:17

    عوارضی که مصرف غذا‌های فرآوری شده به دنبال دارند

    غذا‌های فرآوری شده شاید خوش طعم و لذیذ باشند اما مصرف بیش از حد آنها باعث بروز انواع بیماری‌ها می‌شود.

    عوارضی که مصرف غذا‌های فرآوری شده به دنبال دارند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ داریا ساولیوا مربی تناسب اندام و متخصص تغذیه ورزشی درباره غذا‌های فرآوری شده مانند کنسروها توضیحاتی می‌دهد.

    قبل از فرآوری کردن محصولات، بسیاری از غذا‌ها حاوی پوسته‌ای هستند که شاخص گلیسمی آن‌ها را کاهش می‌دهد. شاخص گلیسمی ضریبی است که میزان جذب کربوهیدرات‌ها توسط بدن و افزایش سطح قند خون را نشان می‌دهد. پس از پردازش و فرآوری کردن این محصولات، این شاخص افزایش می‌یابد که به افزایش قند خون کمک می‌کند.

    با خوردن غذا‌های فرآوری شده، جهش قند ایجاد می‌شود و مقدار زیادی انسولین تولید می‌شود. برای پایین آوردن آن، قند به همان سرعت افت می‌کند، یعنی چنین "نوسان قندی" ایجاد می‌شود.

    میوه می‌تواند باعث نوسان انسولین شود، برای مثال یک سیب به یک مشت آجیل نیاز دارد. در واقع آجیل میزان کربوهیدرات خالص موجود در سیب را متعادل کرده و میان وعده را با یک غذای سالم و فرآوری نشده تکمیل می‌کند.

    مواد غذایی فرآوری شده جذاب هم هستند، اما در بیشتر مواقع آن‌ها دارای کالری بالا، شکر اضافه و چربی زیاد هستند که مواد مغذی کمی دارند و پر از مواد شیمیایی و نگه‌دارنده هستند. موادی مانند نمک، قند و چربی گاهی به غذا‌های فرآوری شده اضافه می‌شوند تا طعمشان را دلپذیر‌تر و عمر مفیدشان را بیشتر کند که برای بدن بسیار ضرر دارد.

    به گفته این متخصص تغذیه، آرد بیشترین مراحل فرآوری را پشت سر می‌گذارد و شاخص گلیسمی بسیار بالایی دارد.

    هنگام انتخاب آرد، باید به ظرافت آسیاب توجه کنید. آرد هرچه لطیف و سفیدتر باشد، سریعتر جذب می‌شود، یعنی عملاً گلوکز است که وارد جریان خون می‌شود. 

    شما نباید غذا‌های فرآوری شده را به طور کامل کنار بگذارید، اما بعد از خوردن آن‌ها باید از خوردن غذا به مدت پنج ساعت خودداری کنید. این به شما کمک می‌کند تا از افزایش قند خون جلوگیری کنید.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما