شنبه 21 تير 1404 - Sat 12 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 253083
    تاریخ انتشار: 22/تير/1400 - 12:14
    مهدی چمران:

    گزینه‌های شهرداری تهران ۳۱ نفره شد

    منتخب شورای ششم شهر تهران از انصراف ۱۰ نفر از گزینه‌های انتخاب شهردار خبر داد و گفت: پس از بررسی‌های اولیه ۱۰ نفر به عنوان گزینه‌های نهایی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

    گزینه‌های شهرداری تهران ۳۱ نفره شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»مهدی چمران منتخب شورای ششم،‌ درباره سرانجام انتخاب شهردار در پایتخت اظهار داشت: شب گذشته برخی از گزینه‌ها از ۴۱ نفر پیشنهاد انصراف دادند چرا که برخی از آنها اعلام کردند به لحاظ برخی از مسئولیت‌ها و یا حکم از رهبری جهت حضور در شهرداری تهران منصرف شده‌اند و بابت این موضوع عذرخواهی کردند.

    وی افزود: سایر گزینه‌ها که اعلام آمادگی کردند، قرار شده رزومه کامل اولیه از خودشان تا چهارشنبه برای ما ارسال کنند و بعد ما بررسی مقدماتی و نهایی انجام دهیم.

    منتخب شورای ششم گفت: بررسی‌های اولیه که انجام شد، ۱۰ نفر در مرحله پایانی انتخاب می‌شوند و سپس از آنها مصاحبه و برنامه‌های حضوری خواهند داشت تا ما از میان آنها فردی را به عنوان شهردار انتخاب کنیم.

    وی در پاسخ به این پرسش که نظر شما در مورد شهردار زن یا مرد برای پایتخت چیست، گفت: این قضیه به لحاظ جنسیتی فرقی ندارد. همه گزینه‌ها مقایسه و بررسی می‌شوند و نظر مثبت یا منفی خاصی در این راستا نداریم.

    وی در مورد گمانه‌زنی‌هایی که در فضای مجازی و رسانه‌ها برای انتخاب شهردار انجام گرفته گفت: باید این موضوع را دقیق بررسی کنیم و هنوز انتخاب شهردار مشخص نیست. 

    وی در مورد شاخص‌هایی که از سوی شهروندان به سایت شورای ائتلاف جهت انتخاب شهردار ارسال شده است، گفت: از جمله این شاخص‌های بارز که توسط شهروندان ارسال شده است، انتخاب شهردار از بدنه شهرداری و یا ملی بودن چهره آن است. 

    وی گفـت: برای ما فرقی ندارد که بدنه شهردار از خارج شهرداری باشد، البته اگر از بدنه باشد چه بهتر و اگر از خارج از شهرداری باشد،‌اگر توانمند باشد مشکلی ندارد. آقای قالیباف هم برای خارج از شهرداری بود ولی بهترین شهردار پایتخت شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما