جمعه 12 دي 1404 - Fri 02 Jan 2026
  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 256327
    تاریخ انتشار: 15/مرداد/1400 - 11:54

    مراسم تحلیف بدون هیچ حادثه‌ای برگزار شد

    سرپرست سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه اورژانس با تمام توان پوشش امدادی مراسم تحلیف را بر عهده داشت، گفت: در این مراسم هیچ گونه حادثه‌ای رخ نداد و مراسم به خوبی برگزار شد.

    مراسم تحلیف بدون هیچ حادثه‌ای برگزار شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»ایمان صابریان سرپرست سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه در مراسم تحلیف رئیس جمهور نیروهای اورژانس مانند همیشه در صحنه حضور داشتند اظهار داشت: ۱۴ آمبولانس، دو اتوبوس آمبولانس و ۸ دستگاه موتور آمبولانس به صورت آماده‌باش در محل برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور حاضر بودند.

     
    وی با اشاره به حضور پزشکان در محل استقرار نیروهای اورژانس افزود: در این مراسم ۱۱ نفر از پزشکان اورژانس از جمله تعدادی از بانوان پزشک برای کمک رسانی حاضر بودند و ۹ دستگاه آمبولانس نیز اتومبیل‌های مقامات کشورهای مختلف را همراهی کردند.
     
    وی با بیان اینکه در محل اسکان مهمانان خارجی نیز نیروهای اورژانس استقرار یافتند تا در صورت نیاز خدمات لازم را به آنها ارائه دهند تصریح کرد: خوشبختانه سازمان اورژانس تهران همکاری تنگاتنگی با بخش بهداشت و درمان و درمانگاه مجلس داشت و پرسنل اورژانس در ساختمان مجلس شورای اسلامی برای ارائه خدمات استقرار یافتند.
     
    وی عنوان کرد: برای مراسم دیروز بیمارستان‌های اطراف مجلس شورای اسلامی در آماده‌باش قرار داشتند تا در صورت لزوم خدمات لازم را ارائه دهند.
     
    سرپرست سازمان اورژانس کشور ادامه داد: تعدادی از بیمارستان‌های شمال تهران، بیمارستان بقیه‌الله (عج) و بیمارستان امام خمینی (ع) با همه امکانات در آماده‌باش کامل قرار داشتند.
     
    وی با بیان اینکه اورژانس با تمام توان پوشش امدادی مراسم تحلیف را بر عهده داشت توضیح داد: دو بالگرد اورژانس در ساختمان مجلس شورای اسلامی آماده مستقر شدند تا بتوانند در صورت بروز هرگونه حادثه چ‌ای خدمت کافی را ارائه دهند.
     
    صابریان افزود: واحد دیسپچ اورژانس نیز با حضور پزشکان و پرستاران در آماده‌باش قرار داشتند. همچنین واحدهای تخصصی بیمارستانی و مرکز قلب تهران و شهید رجایی نیز آماده‌باش کامل بودند.
     
    وی تاکید کرد: خوشبختانه در این مراسم هیچ گونه حادثه‌ای رخ نداد و مراسم به خوبی برگزار شد. نیروهای عملیات ویژه نیز در محل حضور داشتند و اورژانس در قرارگاه‌های مختلف حاضر بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما