جمعه 25 مهر 1404 - Fri 17 Oct 2025
  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • واقعیت میدانی یا سلاح روانی دشمن؟

  • آقای باهنر، منظورتان چیست؟!

  • افشای شبکه عملیات سایبری اسرائیل در ایران / جعل اخبار بی‌بی‌سی+عکس و سند

  • آیت‌الله خاتمی: راه مقابله با جنایات، مقاومت است

  • آقای ترامپ، سرسختی فلسطینی‌ها را از نتانیاهو بپرس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 17962
    تاریخ انتشار: 09/دي/1394 - 14:16
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    فتنه‌گران بدون تسامح ردصلاحیت شوند

    شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ با صدور بیانیه‌ای از شورای نگهبان درخواست کرد با رد صلاحیت افرادی که با اقدامات خود بر آتش فتنه دمیده‌اند کشور را از بروز فتنه‌های دیگر مصون بدارد.

     فتنه‌گران بدون تسامح ردصلاحیت شوند

    شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ با صدور بیانیه‌ای درباره یوم الله نهم دی از شورای نگهبان در خواست کرد با رد صلاحیت افرادی که با اقدامات خود بر آتش فتنه دمیده‌اند کشور را از بروز فتنه‌های دیگر مصون بدارد.

    در بخشی از این بیانیه آمده است: نهم دی ماه حماسه تاریخ ساز ملت بزرگی بود که نه تنها دشمنان خارجی را مات و مبهوت ساخت بلکه سران و سگان آمریکایی-اسرائیلی فتنه 88 را از رسیدن به اهداف شومشان که همان براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود نا‌امید ساخت. شاید آن روز‌ها کمتر کسی تصور می‌کرد که چنین حماسه عظیمی به وقوع بپیوندد اما دست پروردگار و عنایات خاصه حضرت ولی عصر (عج) در پرتو روشنگری‌های مقام عظمای ولایت امام خامنه‌ای فتنه گران سبزپوش آمریکایی - اسرائیلی را در رسیدن به هدفشان ناکام ساخت و مردم فهیم ، با بصیرت و ولایتمدار ایران اسلامی را بدان نتیجه رساند که باید سران فتنه را محاکمه علنی نمایند تا دیگر احدالناسی جرات نکند به مقدسات و ارزشهای آنان توهین و دهن کجی نماید.

    این بیانیه می‌افزاید: در فتنه 88 برخی به خیال خام خود در صدد بودند تا ضربه نهایی را به نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد نمایند. آنها مانند همیشه با تحلیل‌های نادرست خود گمان می‌کردند که می‌توانند مردم را از نظام اسلامی جدا کنند. اما حرکت عظیم مردمی در 9 دی روی واقعی مردم را نشان داد. وقایعی که در عاشورای سال 88 اتفاق افتاد، اثبات کرد که عده‌ای از کسانی که ادعای نقد جمهوری اسلامی را داشتند، در واقع با اسلام ناب محمدی سر ستیز داشته و 9 دی آزمونی برای سنجش مؤمنین واقعی از مدعیان ایمان بود، چرا که طبق فرموده امیرمؤمنان علی (ع)، همانا ابتدای ظهور فتنه‌ها هواهایی است که پیروی می‌شود، و احکامی که در چهره بدعت خودنمایی می‌کند.

    در بخشی از این بیانیه آمده است: بر امت بصیر اسلامی و به ویژه خواص به یاد داشتن این نکته ضروری است که فتنه‌های آینده پیچیده‌تر و گسترده‌تر خواهد بود. منافقین داخلی و دشمنان خارجی تمام تلاش خود را برای هدف گرفتن نقاط قوت انقلاب به کار خواهند گرفت، همان گونه که در سال 88 نقطه قوت نظام اسلامی را که همان مشارکت مردمی باشد، نشانه گرفته شد.

    این بیانیه با اشاره به مباحث امروز کشور ادامه داد: در موقعیت حساس کنونی که انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را پیش رو داریم و باتوجه به ثبت‌نام افراد معلوم الحالی که سابقه سیاهی در امتحان فتنه‌های 78 و 88 داشتند نقش حساس شورای محترم نگهبان بیش از پیش احساس می‌گردد. ما دانشجویان انقلابی از مسئولین محترم شورای نگهبان خواستاریم که بدون هیچ گونه تسامح؛ افراد و هم دستان آنها که با اقدامات خود بر آتش فتنه دمیده و نشان دادند پتانسیل براندازی نظام اسلامی را دارند با عدم تایید صلاحیتشان کشور عزیزمان ایران را از بروز فتنه‌های دیگر و هزینه‌های گزاف مصون بدارد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما