چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان

  • قیمت سکه و قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۳ خرداد

  • محکومیت شدید حملات آمریکا علیه نفتکش ایرانی

  • ۵ مفقودی در ارتفاعات چایکندی خداآفرین پیدا شدند

  • حملات ایران منجر به خسارت سنگین شده است

  • تبعات جنگ علیه ایران از مرزهای منطقه فراتر رفته است

  • ایران دومین تیم پیر جام جهانی ۲۰۲۶

  • ایران و آذربایجان همواره روابطی دوستانه‌ داشته‌اند

  • قیمت خودرو امروز 13 خرداد

  • یحیی گل‌محمدی در آستانه لژیونر شدن؟

  • بدرقه خاص تیم ملی ترکیه برای جام جهانی 2026 / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 13 خرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 93574
    تاریخ انتشار: 17/ارديبهشت/1397 - 10:34
    سکه:

    خبرهای جدید در مورد سکه:

    پس از توقف پیش فروش سکه در سررسید‌های یک ماهه، سه ماهه و شش ماهه از امروز پیش فروش در تمام سررسید‌ها به طور موقت بسته شد.

    خبرهای جدید در مورد سکه:

    از میزان، بعد از یکسان سازی نرخ ارز پیش فروش سکه از تاریخ ۲۲ فروردین ماه در سررسید‌های یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، ۹ ماهه، یکساله، ۱۸ ماهه و ۲ ساله به دستور بانک مرکزی آغاز شد.
    بعد از گذشت تقریبا یک هفته، پیش فروش سکه با سررسید یک ماهه متوقف شد و بعد از آن به ترتیب پیش فروش سکه با سررسید‌های سه ماهه و ۶ ماهه نیز بسته شد.
     فروش سکه در سررسید‌های یک ماهه، سه ماهه و شش ماهه مدیرکل نشر و ریالی بانک مرکزی شب گذشته از توقف موقت پیش فروش سکه از روز جاری یعنی ۱۷ اردیبهشت ماه خبر داد.
    لازم به ذکر است که متقاضیان برای پیش فروش سکه در سررسیدهای 9 ماهه، یک ساله، 18 ماهه و دوساله در مراجعه به شعب بانک ملی به در بسته خوردند و به آنها اعلام شد که موقتا پیش فروش متوقف شده است.
    رحیمی در توضیح علت توقف پیش فروش سکه گفت: چون نیاز است در قبال پیش فروش سکه بتوانیم تعهدات خود را عملی کنیم و کیفیت بالای ضرب سکه را حفظ کنیم، قرار شد از روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه به طور موقت پیش فروش سکه متوقف شود.
    گفتنی است از آغاز پیش فروش سکه تاکنون هفت میلیون سکه پیش فروش شد و به دستور رئیس کل بانک مرکزی قرار شد این توزیع حتی زودتر از ۲۶ اردیبهشت ماه انجام شود و مردم می‌توانند سر موعد و حتی زودتر سکه خود را تحویل بگیرند.
    به گفته این مقام مسئول در سه روز نخست توزیع، بالغ بر یک میلیون سکه توزیع خواهیم شد حال باید دید که با تزریق سکه‌های پیش فروش شده از ۲۶ اردیبهشت ماه چقدر قیمت‌ها در بازار متعادل می‌شود و بازار متلاطم سکه آرام می‌شود یا خیر.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما