پنجشنبه 27 شهريور 1404 - Thu 18 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90615
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1396 - 11:14
    آموزش و پرورش؛

    مدارس کشور تعطیل شد/ اصرار مسئولان آموزش و پرورش برای دایر بودن مدارس نتیجه نداد

    به رغم اصرار مسئولان آموزش و پرورش برای دایر بودن مدارس تا ۲۸ اسفند ماه، تعداد زیادی از مدارس کشور چند روزی است که تعطیل شده است و امروز نیز مدارس کشور تعطیل است.

    مدارس کشور تعطیل شد/ اصرار مسئولان آموزش و پرورش برای دایر بودن مدارس نتیجه نداد

    در اسفند ماه و همزمان با نزدیک شدن به آخر سال ۹۶، مسئولان آموزش و پرورش به دفعات اعلام کردند که مدارس کشور باید تا پایان ساعت آموزشی روز دوشنبه ۲۸ اسفند ماه دایر باشند.

    علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به خبرنگار فارس گفت: «مدارس کشور باید تا روز دوشنبه ۲۸ اسفند ماه دایر باشند».

    سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش نیز نیمه اسفند ماه امسال گفت: «تأکید مؤکد، مؤکد و مؤکد به همکارانم در مدارس دارم که امسال به هیچ عنوان حتی یک روز زودتر از ایام تعطیلات، نباید مدارس تعطیل شود و بچه‌ها تحصیل را ادامه دهند».

    به نظر می‌آید که این توصیه وزیر آموزش و پرورش آویزه گوش تعدادی از مدارس نبوده است و مدارس نه تنها یک روز زودتر بلکه چند روز زودتر از ۲۸ اسفند ماه تعطیل شدند.

    مادر یک دانش‌آموز کلاس اولی در منطقه ۱۰ تهران به خبرنگار فارس گفت: فرزندم از روز شنبه تعطیل است و بنده با توجه به اینکه شاغل هستم، او را به مهدکودک سپردم.

    وی ادامه داد: مگر مسئولان آموزش و پرورش اعلام نکردند که مدارس تعطیل است پس چرا مدارس را تعطیل کردند؟ چرا کسی به حرف مسئولان گوش نمی‌دهد؟

    پدر ۲ دانش‌آموز در منطقه ۹ تهران نیز گفت: مدارس فرزندانم روز چهارشنبه هفته پیش اعلام کردند که اگر کسی از روز شنبه نیاید، غیبت نمی‌زنیم.

    وی افزود: وقتی مدرسه چنین چیزی را به دانش‌آموزان می‌گوید معلوم است که آنها ترجیج می‌دهند که مدرسه نروند.

    به گزارش فارس، ماجرای اعلام دایر بودن مدارس تا آخرین روز آموزشی سال و تعطیل شدن آنها اتفاقی است که نشان می‌دهد تنها مصاحبه مسئولان آموزش و پرورش برای عملی شدن برخی دستورات، کافی نیست.

     

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما