یکشنبه 04 آبان 1404 - Sun 26 Oct 2025
  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90329
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1396 - 16:06
    شمخانی عنوان کرد

    تعرض به سفارت ایران در لندن؛ بازی پینگ‌‌پنگ طراحی‌شده توسط دولت انگلستان

    دبیر شورای عالی امنیت ملی تعرض به سفارت ایران در لندن و انفعال پلیس این کشور را بازی پینگ‌‌پنگ طراحی‌شده توسط دولت انگلستان خواند و آن را خوش‌خدمتی دولت این کشور به خرید تسلیحاتی میلیاردی ولیعهد عربستان از این کشور برشمرد.

    تعرض به سفارت ایران در لندن؛ بازی پینگ‌‌پنگ طراحی‌شده توسط دولت انگلستان

    علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح امروز (دوشنبه) در حاشیه بازدید از مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف در مصاحبه‌ای درباره علت انفعال پلیس و دولت انگلیس در تعرض به سفارت کشورمان در لندن گفت: این بازی پینگ پونگ طراحی شده دولت انگلیس بود که همزمان با سفر یکی از رهبران کشورهای منطقه به لندن انجام شد.

    شمخانی تعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن را خوش خدمتی دولت انگلیس به خرید تسلیحاتی میلیاردی ولیعهد عربستان از این کشور دانست که به شکل بسیار مفتضح آن انجام شد.

     عصر جمعه (18 اسفند ماه) چهار هوادار وابسته به یک فرقه تندرو مقیم انگلستان با تعرض به سفارت ایران در لندن وارد بالکن سفارتخانه شدند و به پرچم جمهوری اسلامی ایران اهانت کردند که پس از سه ساعت توسط پلیس انگلستان دستگیر شدند.

    شمخانی در پاسخ به اظهارات ضد ایران و مقاومت اسلامی ولیعهد عربستان گفت: در منطق و ادبیات سیاسی منطقه‌ای ما، رژیم صهیونیستی، آمریکا بابت حمله به عراق و افغانستان و مروجان تروریسم در منطقه شرورند.

    وی افزود:‌رئیس جمهور اسبق آمریکا تلاش کرد لفظ شر را از رژیم اشغالگر قدس بردارد و در مقابل به کشورهایی که نوعاً تامین کننده صلح و ثبات در منطقه هستند اطلاق کرد.

    وی با اشاره به فرافکنی ولیعهد عربستان تاکید کرد: این خطا ناشی از کم عقلی است که زمان باید پاسخ آن را به او بدهد.

    علی شمخانی گفت: متاسفانه حکام سعودی در طول حیات سیاسی خود با ترویج گروه‌های تکفیری، مرزهای خونینی را در جهان اسلام ایجاد کردند.

    دبیر شورای عالی امنیت ملی که با خبرگزاری صدا و سیما صحبت می‌کرد، همچنین در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به عنوان محور اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: یکی از  نکات مورد تاکید و مرکز ثقل اقتصاد مقاومتی ، شرکت های دانش بنیان است که عنصر اصلی و محوری ساماندهی وضعیت نیروهای انسانی متخصص محسوب می‌شود .

    وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در 4 دهه انقلاب توسعه‌ای جهشی در حوزه نیروی انسانی تحصیل کرده داشته است که به نظر می‌آید آنان بیش از آنکه مشکل باشند، راه‌حل‌ هستند.

    شمخانی افزود: همانطور که این نیروهای تحصیل کرده در مقطعی از جنگ، نیروی اساسی موجود و عامل اصلی برتری ایران بر صدام شدند امروز نیز این نیروها که رقمشان 5 میلیون دانشجو است نیروی محرکه و لوکوموتیو اصلی قطار اقتصاد ایران می‌توانند باشند.

    وی با اشاره به بازدید امروزش از دو مرکز علمی دانشگاهی خصوصی و دولتی گفت: در این مراکز ظرفیت‌های بالایی در عرصه دانش بنیان دیدم که نه در جنبه کمی  بلکه در عمل توانسته‌اند قابلیت‌های خوب و راه‌های بسیار مطلوبی برای ایجاد اشتغال و حل مسائل فنی راهبردی ارائه دهند و با هزینه‌های حداقلی کارآمدی بسیار خوبی داشته باشند.

    شمخانی افزود: از دیدن نیروی انسانی شاغل در این مراکز علمی خوشحال شدم به ویژه آنکه دیدم دغدغه ملی جوانان که باید حل معضلات علمی کشور باشد را کاملا مدنظر قرار دارند.

    دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تزریق بیرونی و غیربومی موضوعات فرعی مانند اینکه دغدغه‌های زنان کشورمان چیست؟ اظهار داشت: بانوان کشورمان در حوزه‌های پیشرو علمی و فنی همچون سایبری، ماهواره ای، موشکی و پهپادی کارهای بسیار خوبی انجام می‌دهند.

    وی گفت: درها بر روی مردان و زنانمان باز است تا افتخار بیشتری را نصیب انقلاب اسلامی ایران کنند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما