جمعه 24 بهمن 1404 - Fri 13 Feb 2026
  • آیین اختتامیه جشنواره فیلم فجر/عکس

  • کالبدشکافی پروژه بی‌ثبات‌سازی ایران از کاخ سفید/ چگونه ترامپ فتنه ۱۴۰۴ را رهبری کرد؟

  • ایران جزو ۱۰ کشور دارنده بیشترین ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی

  • ماراتن کنکور در انتظار یک امضای طلایی از پاستور/عدالت آموزشی باید تأمین شود

  • دکتر قالیباف به نماینده مردم ترکمن در مجلس تسلیت گفت

  • فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است

  • بارش برف و باران و وزش باد شدید در اکثر استان‌های کشور از جمعه

  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90060
    تاریخ انتشار: 17/اسفند/1396 - 12:24
    ارتش ترکیه مدعی شد

    تلفات شبه‌نظامیان کُرد در عفرین از 3 هزار نفر هم فراتر رفت

    ارتش ترکیه ادعا کرد تلفات شبه‌نظامیان کُرد درپی عملیات نظامی شاخه زیتون در عفرین، به بیش از 3 هزار نفر افزایش یافته است.

    تلفات شبه‌نظامیان کُرد در عفرین از 3 هزار نفر هم فراتر رفت

    ستادکل نیروهای مسلح ترکیه در ادامه اعلام آمارهای عجیب از عملیات شاخه زیتون در شمال سوریه مدعی شد تلفات شبه‌نظامیان کُرد در عفرین از 3 هزار نفر هم فراتر رفته است.

    در بیانیه ارتش ترکیه آمده است که با از پای درآمدن بیش از 100 عضو یگان‌های مدافع خلق (YPG) در جریان درگیری‌ها در عفرین، تلفات نیروهای کُردی از ابتدای عملیات به 3055 نفر افزایش یافت.

    به نوشته خبرگزاری «آناتولی» در این بیانیه همچنین آمده است که تا کنون 156 منطقه شامل 4 شهر، 122 روستا، 30 نقطه استراتژیک و 1 پایگاه ی.پ.گ از کنترل شبه‌نظامیان کُرد خارج شده است.

    همچنین نیروهای ترکیه با پشتیبانی همپیمانان خود (گروهک ارتش آزاد سوریه) توانستند پس از کامل کردن محاصره منطقه عفرین و قطع ارتباط کُردها با مرز ترکیه، 1 روستای دیگر را در شمال و غرب منطقه عفرین از کنترل کُردها خارج کنند.

    ارتش ترکیه با تاکید بر تداوم عملیات هوایی جنگنده‌ها و گلوله‌باران عفرین توسط توپخانه‌ها، گفت تا کنون نزدیک به 1000 هدف تعیین شده متعلق به نیروهای کُرد در منطقه عفرین، شامل سنگرها، مخفی‌گاه‌ها، انبار مهمات و تجهیزات نظامی نابود شده‌اند.

     



    توپخانه‌های ترکیه در حال گلوله‌باران سنگین عفرین

     

    «رجب طیب اردوغان»‌ رئیس‌جمهور ترکیه چندی پیش گفته بود تا کنون 415 کیلومتر مربع از منطقه عفرین به کنترل نیروهای ترکیه و همپیمانان آن درآمده و 1000 روستا را از کنترل کُردها خارج کرده‌اند.

    آنکارا که از چندین ماه قبل تهدید به اجرای عملیات نظامی جدید در شمال سوریه علیه شبه‌نظامیان کُرد در این منطقه می‌کرد، بعد از اعلام تصمیم آمریکا برای ایجاد ارتش کُردی 30هزار نفری در سوریه، مجاب به آغاز آن شد.

    ترکیه، حمله به عفرین در حلب در شمال غرب سوریه را از 20 ژانویه آغاز کرد؛ زمانی که با توپخانه مواضع نیروهای کُرد در ریف حلب شمالی و غربی را هدف گرفت.

    ترکیه شاخه زیتون را از جهت امنیت خود و تاثیر در ژئوپلتیک منطقه حیاتی می‌داند. اما این تفکر برای این کشور هزینه نیز داشته است. شلیک شدن بیش از 90 راکت توسط ی.پ.گ طی دو هفته به جنوب ترکیه باعث کشته و زخمی شدن بیش از 120 نفر شده است. همچنین تا کنون 41 نظامی ترکیه کشته و نزدیک به 200 نفر زخمی شدند.

    در عرصه میدانی ترکیه عملا تا کنون به غیر از حملات هوایی و توپخانه‌ای نتوانسته موفقیت چندانی در جبهه عفرین به دست بیاورد و فعلا در حد اشغال چند تپه و روستا پیشرفت داشته است. حملاتی که به گفته مقامات کُرد، علاوه بر آوارگی چند هزار نفر، حدود 200 غیرنظامی را به کام مرگ کشانده و بیش از 550 مجروح برجای گذاشته است.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما