چهارشنبه 20 خرداد 1405 - Wed 10 Jun 2026
  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • لحظه درگیری بین شیر ماده و گورخر در آب /فیلم

  • مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است

  • واکنش جالب خانواده شجریان به پهلوی / فیلم

  • اولین حکم انتصاب رهبرانقلاب صادر شد

  • اهمیت حمله ایران به رامات دیوید

  • قیمت انواع گوشی موبایل‌ امروز ۲۰ خرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 89322
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1396 - 17:15
    اخرین تحولات سوریه

    جزئیات طرح شکست‌خورده آمریکایی-اسرائیلی در اطراف دمشق؛ تصمیم ارتش سوریه برای انجام بزرگترین عملیات در غوطه

    یک منبع نظامی سوری از خنثی شدن توطئه صهیونیستی آمریکایی در غوطه دمشق و جزئیات آن پرده برداشت.

     جزئیات طرح شکست‌خورده آمریکایی-اسرائیلی در اطراف دمشق؛ تصمیم ارتش سوریه برای انجام بزرگترین عملیات در غوطه

    یک منبع نظامی سوری  در دمشق تاکید کرد دولت سوریه طرح اسرائیلی آمریکایی را که قرار بود در غوطه شرقی در حومه دمشق اجرا شود، خنثی کرده است.

    این منبع که خواست نامش نشود، افزود بر اساس این طرح، قرار بود جنگنده‌های رژیم صهیونیستی چندین موضع ارتش سوریه را در حومه دمشق بمباران کنند تا زمینه حرکت تروریست‌های باند جیش‌ الاسلام از مواضعشان در شهرک‌های النشابیه و  اوتایا در غوطه شرقی به سمت قلمون شرقی -جایی که شاهد آشتی  است- فراهم شود، در مقابل حدود پنج هزار تروریست مسلح در منطقه «التنف» در مرزهای سوریه و عراق که پایگاه آمریکا در آنجا ایجاد شده است، بر اساس این طرح قرار بود به سمت حومه دمشق برای ورود به غوطه شرقی با پوشش هوایی جنگنده‌هایی آمریکایی وارد شوند در نتیجه پایگاه آمریکایی در غوطه شرقی ایجاد شود که گروه‌های تروریستی به دنبال ایجاد آن هستند تا امنیت دمشق را مورد  تهدید قرار دهند.

    به گفته این منبع نظامی، ارتش سوریه توانسته است پیشروی گروه‌های تروریستی به سمت قلمون شرقی را با شکست روبرو کند.

    این طرح دشمنان سبب تسریع در اعزام نیروهای ویژه(کماندویی)، لشگرها و تیپ‌های مختلف ارتش سوریه به محورهای غوطه شرقی برای آغاز بزرگترین و گسترده‌ترین عملیات نظامی شده است تا تمام غوطه شرقی را آزاد کنند که آمریکا و رژیم اسرائیل هرگز چنین اقداماتی را پیش بینی نمی‌کردند و این نکته را درک کردند که طرح آنها برای وارد کردن تروریست‌ها به پایتخت سوریه غیرممکن است.

    این منبع در پایان تصریح کرد تصمیم ارتش سوریه برای یکسره کردن کار تروریست‌ها در غوطه شرقی دمشق اتخاذ شده است و ارتش هرگز از  عملیات تا آزادسازی کامل مناطق از اشغال باندهای تروریستی دست برنخواهد داشت، تروریست‌هایی که با ده‌ها موشک و خمپاره هر روز پایتخت و مردم آن را هدف قرار می‌دهند.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما