جمعه 01 آبان 1405 - Fri 23 Oct 2026
  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • تزریق دلار سنگین همتی به بازار کالای اساسی

  • دختر دونده ایران بالاخره طلایی شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 88651
    تاریخ انتشار: 26/بهمن/1396 - 11:09
    اخبارکوتاه

    دولت چوب لای چرخ فعالیت استارت‌ آپ‌ها می‌گذارد

    سعید رجبی مدیر اپیلیکیشن آیگرام گفت: دولت بر خلاف ادعای حمایت از فضای کسب و کار آنلاین و فضای مجازی از استارت آپ‌ها حمایتی نمی‌کند.

    دولت چوب لای چرخ فعالیت استارت‌ آپ‌ها می‌گذارد

     رجبی  با اشاره به مشکلات استارت آپ ها در فضای کسب و کار آنلاین گفت: دولت ادعاهای بسیاری برای حمایت از استارت آپ ها و ایجاد شغل و کسب و کار آنلاین می کند اما به وقت عمل نه تنها هیچ حمایتی ندارد بلکه در برخی مواقع چوب نیز لای چرخ اپیلیکیشن ها و نرم افزارها و کسانی که در این حوزه مشغول به فعالیت هستند می‌گذارند.
    وی افزود: مدیران استارت آپ ها از دولت وام و حمایت مادی نمی خواهند همین که برخی نهادها و ارگان ها سنگ اندازی نکنند و چوب لای چرخ نرم افزارهای ایرانی که با زحمات جوانان با استعداد همین مرز و بوم طراحی شده و کار آفرینی انجام گرفته نیندازند کافی است.
    رجبی تصریح کرد: متاسفانه اخیرا برخی نهادها و ارگان ها بدون هیچ دلیلی اقدام به حذف اپیلیکیشن از بازار می کنند، جالب اینجاست مثلا آیگرام که دارای شماره ثبت می باشد و مشخصات آن کاملا روشن است بدون هیچ دلیلی بر اساس دستور یک نهاد از بازار حذف می گردد.
    وی افزود: برخی نهاد ها سنگی را به شیشه زده و شیشه را می شکنند و می گویند بعدا خود شخص پیگیر می شود تا بفهمد کار چه کسی بوده، چرا این افراد و نهادها به جای اینکه زنگ خانه را بزنند و مساله را مطرح کنند اینچنین رفتار می کنند؟
    مدیر آیگرام بیان داشت: زمانی که یک نرم افزار تمام مشخصاتش شفاف است و ثبت شده چرا باید با چنین برخوردی مواجه شود؟ در صورتی که پس از پیگیری های فراوان متوجه شدیم آن نهاد محتذم می خواهد تعامل داشته باشیم، با یک تماس هم می توان تعامل برقرار کرد دیگر نیازی به این نوع برخوردهای قهری نیست.
    رجبی خاطر نشان کرد: هنوز یک مرجع مشخص برای پاسخگویی و ساماندهی استارت آپ ها وجود ندارد و هر نهادی به هر شکلی که دوست دارد برخورد می کند.
    وی ادامه داد: برخی ها در داخل کشو ادعا می کنند که نرم افزارهایی طراحی می شود که جای تلگرام و شبکه های اجتماعی دیگر را می تواند بگیرد اما آیا با چنین برخوردهایی و ایجاد ناراحتی برای جوانان این کشور می توان انتظار داشت که انگیزه ای برای طراحی وجود داشته باشد؟
    رجبی خاطر نشان کرد: دولت به جای ادعای حمایت به شکل عملی از استارت آپ ها حمایت کند نه اینکه برخورد های سلبی داشته باشد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما