جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 86393
    تاریخ انتشار: 04/بهمن/1396 - 14:39
    اخبار کوتاه

    نگرانی مردم نسبت به قیمت کالاهای اساسی

    معاون اول رییس جمهور با تاکید بر برنامه ریزی همه دستگاه های دولتی برای تأمین کالاهای مورد نیاز مردم در روزهای پایانی سال،‌ گفت:‌ دولت تمام تلاش خود را برای تأمین اقلام و کالاهای اساسی مردم در شب عید بکار بسته است و مردم نباید از این بابت نگرانی داشته باشند.

    نگرانی مردم نسبت به قیمت کالاهای اساسی

    اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز (چهارشنبه ) در جلسه ستاد تنظیم بازار،‌ با ابراز اطمینان به جامعه نسبت به اینکه منابع لازم برای تأمین مایحتاج مردم پیش بینی و تهیه شده است، از دستگاه های دولتی خواست تا با تأمین ذخایر کالاهای اساسی مورد نیاز و نظارت بر قیمت ها،‌ فضایی با ثبات و آرام در بازار ایجاد کنند.


    وی همکاری اصناف و تولید کنندگان بخش خصوصی با دستگاه های دولتی را در این خصوص ضروری خواند و افزود: ممکن است برخی کالاها بطور مقطعی و به دلایل غیر قابل پیش بینی نوسان قیمت پیدا کند اما با تلاش همه دستگاه های مسئول وضعیت بازار در روزهای منتهی به پایان سال اطمینان بخش خواهد بود.


    معاون اول رییس جمهور همچنین با قدردانی از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی و کلیه تولید کنندگان مواد غذایی که نقش ارزشمندی در تامین کالاهای مورد نیاز مردم دارند،‌ از وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت و بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه خواست تا با هماهنگی یکدیگر درباره اقلام ضروری مورد نیاز جامعه نسبت به تأمین کسری کالاها و تنظیم بازار اقدام کنند.


    در این جلسه که وزرای جهاد کشاورزی،‌ صنعت،‌ معدن و تجارت، راه و شهرسازی، اقتصاد و دارایی، اطلاعات ، رییس کل بانک مرکزی و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور حضور داشتند،‌ در خصوص نحوه تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز و حمایت از تولید کنندگان مواد غذایی بحث و تبادل نظر شد.


    همچنین رییس جامعه اصناف کشور،‌ رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان،‌ رییس سازمان تعزیرات و رییس سازمان تعاون روستایی کشور در گزارش های جداگانه درباره ذخایر و تولیدات و قیمت محصولات باغی و کشاورزی،‌ لبنیات،‌ گوشت قرمز و سفید و سایر مایحتاج مردم و نحوه عرضه آنها در بازار شب عید ارایه کردند

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما