جمعه 13 شهريور 1405 - Fri 04 Sep 2026
  • رویت مار عظیم الجثه در سیلاب مرگبار نپال / فیلم

  • قیمت نفت از مرز 97 دلار گذشت

  • شهادت 6 نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریستهای امریکایی به جنوب کشور

  • خون پاک شهیدانمان بی حساب نخواهد ماند

  • پای پلیس امنیت به تتر قسطی دیجی‌کالا باز شد

  • توان حمله و نفوذ در همه سطوح را داریم

  • دستگیری دو نفر به اتهام حمله مشکوک به شرکت تسلیحاتی در آلمان

  • عارف: ماه‌های سیاهی در انتظار اقتصاد آمریکاست

  • شکسته شدن رکورد قیمت بنزین در آلمان

  • تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

  • عروسی سیریک فقط قربانی موشک‌ها نشد!

  • 3بازیکن پرسپولیس که باید اخراج می‌شد

  • نیویورک‌تایمز: شواهد تأیید می‌کنند که یک مراسم عروسی در ایران، با بمب آمریکایی هدف قرار گرفته/ رویترز: ماه گذشته در پی هشدار ایران، آمریکا به اسرائیل فشار آورد و عملیات یورش به تپه علی‌الطاهر به تعوی

  • اثر جدید کمال شرف در واکنش به حمله به سیریک / فیلم

  • قیمت میوه و تره بار ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش حملات موشکی و پهپادی ارتش / فیلم

  • رویترز هک شد؟

  • چای یا قهوه؛ کدام‌یک خطر پوکی استخوان دارد

  • حقوق ۱۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • شهید پاکپور بی‌نظیر ترین فرمانده در تاریخ ایران بود+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 85133
    تاریخ انتشار: 23/دي/1396 - 17:19
    اخبار کوتاه

    آتش‌سوزی گسترده در کارگاه مبل

    آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه بزرگ تولید مبل در شهرک چهاردانگه با تلاش آتش‌نشانان هفت ایستگاه آتش‌نشانی تهران و آتش‌نشانی شهرک چهاردانگه خاموش شد.

    آتش‌سوزی گسترده در کارگاه مبل

    در پی تماس شهروندان با ستاد فرماندهی آتش‌نشانی تهران و اعلام آتش‌سوزی یک واحد بزرگ تولید مبلمان منزل، بلافاصله این ستاد، آتش‌نشانان ایستگاه‌های 12، 16، 125، 87، 59 و 104 و همچنین گروه نجات هفت به همراه چهار دستگاه تانکر آب، خاور تنفسی و خاور ویژه حمل کف آتش‌نشانی را در ساعت 03:25 بامداد دیروز (جمعه) به محل حادثه واقع در بزرگراه آزادگان، خیابان عرفان و به کمک آتش‌نشانی شهرستان چهاردانگه فرستاد.

     

    داود قلی‌زاده؛ معاون منطقه چهار عملیات آتش‌نشانی که از همان لحظات اول به اتفاق نیروهای آتش‌نشانی تهران در محل حادثه حضور یافته بود، درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: محل حادثه یک باب کارگاه تولید مبل به وسعت تقریبی دو هزار مترمربع در دو طبقه بود که کلیه مراحل ساخت مبلمان در این محل انجام می‌شد.

     

    وی خاطرنشان کرد: در این کارگاه که علاوه بر چوب و مبلهای تولید شده، مقادیر زیادی مواد سریع‌الاشتعال مانند تینر، رنگ، رزین، فوم، الیاف و پارچه‌های مبلی و تعداد زیادی لاستیکهای مستعمل و فرسوده و.... وجود داشت به علت نامعلومی طعمه حریق شد.

     

    قلی‌زاده با اشاره به این که انفجارهای متعدد ناشی از بشکه‌های تینر باعث گسترش بیشتر آتش‌سوزی در داخل کارگاه می‌شد، ادامه داد: شعله‌های آتش در حال سرایت به یک واحد دامداری در پشت این کارگاه همچنین کارگاه‌های همجوار بود که نیروهای عملیات به سرعت عملیات خود را آغاز کردند.

     

    معاون منطقه 4 عملیات این سازمان در مورد نحوه عملیات آتش‌نشانان یادآور شد: با توجه به اینکه بر اثر شدت حرارت سقف شیروانی و دیوارهای این کارگاه فروریخته بود، نیروهای آتش‌نشانی به چهار گروه تقسیم شدند که دو گروه از دو ضلع به مهار شعله‌های آتش مشغول شدند و دو گروه دیگر نیز کار جلوگیری از انتقال حرارت و آتش را به واحدهای پشتی و کناری بر عهده گرفتند.

     

    وی تصریح کرد: آتش‌نشانان با تلاش و سرعت عمل بالای خود سرانجام موفق شدند شعله‌های سرکش آتش را مهار کرده و از سرایت و گسترش بیشتر آن جلوگیری به عمل آورند.

     

    قلی‌زاده متذکر شد: خوشبختانه در این آتش‌سوزی وسیع به هیچ کس آسیب جانی نرسید اما خسارات مالی زیادی به مالکان وارد شد.

     

    بنابر اعلام پایگاه خبری 125؛ پس از خاموش شدن کامل آتش، محل برای بررسی علت بروز این حادثه و همچنین برآورد دقیق خسارات وارده، تحویل نیروهای آتش‌نشانی شهرک چهاردانگه شد.

    منبع : جام نیوز

    نظرات بینندگان
    نظرات شما