سه شنبه 14 بهمن 1404 - Tue 03 Feb 2026
  • بنایی بر انتقال مواد غنی شده به هیچ کشوری نداریم

  • بازداشت تهیه‌کنندگان بیانیه منتسب به میرحسین

  • رانش هولناک زمین در قاهره / فیلم

  • هرگز نمی پذیریم ایران ناامن باشد و منطقه امنیت داشته باشد

  • آبشار نیاراگا یخ زد /فیلم

  • عراقچی: امیدوارم نتایج دیپلماسی را به زودی ببینیم

  • قم در آستانه نیمه شعبان /عکس

  • بیل گیتس و دختران روسی در اسناد اپستین

  • غزال تیزپای استقلال/ رقیب موردعلاقه پرسپولیس

  • صید ماهی به روش پره در خزر /عکس

  • سفرای تمام کشورهای اروپایی به وزارت خارجه احضار شدند +فیلم

  • آمریکا به داعش کمک می‌کند!+اسناد

  • آموزش شیوه اعتراض توسط «الناز ملک» در جشنواره فیلم فجر+فیلم

  • «خیبرشکن»؛ کابوس اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه به سراغ آبراهام لینکلن می‌رود +عکس

  • اعلام جرم دادستانی علیه مدیر شبکه افق و عوامل برنامه خط‌خطی

  • راه‌اندازی دیکتاتوری پهلوی در لس آنجلس +عکس

  • نقره پشت سر طلا ریزش کرد

  • مواجهه سیاسی روحانی با مشکلات اقتصادی مردم

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۱۳ بهمن

  • ایران‌خودرو: یا گران بخرید یا تولید نمی‌کنیم! +جزئیات

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 84773
    تاریخ انتشار: 20/دي/1396 - 18:27
    اجتماعی؛

    انتقام بی شرمانه طلبکار در فضای مجازی

    فردی که با انتشار مطالب کذب و غیراخلاقی در فضای مجازی علیه زنی، موجب سلب آسایش و هتک حیثیت او و خانواده‌اش شده بود توسط کارآگاهان سایبری پلیس فتا شناسایی و دستگیر شد.

    انتقام بی شرمانه طلبکار در فضای مجازی

    سرهنگ حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتای استان مازندران در تشریح این خبر، اعلام کرد : در پی شکایت یکی از شهروندان با ارائه مرجوعه قضائی، مبنی بر اینکه فردی ناشناس در یکی از شبکه های پیام رسان اجتماعی با ایجاد صفحه‌ای به نام و شماره همراه بنده با قرار دادن تصاویر خصوصی موجبات سلب آسایش بنده را فراهم کرده ، موضوع در دستور کار کارآگاهان و کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
     
     
    وی تصریح کرد:کارشناسان پلیس فتا در ادامه با هماهنگی قضائی پس از شناسایی متهم این فرد را احضار کردند که متهم در تحقیقات و بازجویی های فنی پلیس ضمن اقرار به بزه انتسابی اظهار داشت به علت طلبکاری که از شاکیه داشته اقدام به این عمل مجرمانه کرده است.
     
    سرهنگ محمدنژاد، گفت: طبق ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه‌ای، مرتکبان این قبیل جرائم به عنوان یکی از مصادیق هتک حیثیت به حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم می‌شوند.
     
    رئیس پلیس فتا مازندران ،گفت: سرانجام با تکمیل تحقیقات، پرونده متشکله به همراه متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما